Burger de pui cu chili şi castravete

Rreteta burger de pui
  • Publicat:
Burger de pui cu chili şi castravete

Şi cine spune că nu puteţi să apelaţi la fast-food dacă vreţi să slăbiţi sau dacă vreţi să mâncaţi sănătos? Condiţia este să vă preparaţi acasă aceste specialităţi. Spre exemplu, un burger de pui poate fi făcut dintr-o chiflă intermediară sau din făină integrală.

Carnea de pui se frige pe grătar fără adaos de ulei. Apoi o aşezaţi într-o farfurie adâncă. Faceţi un sos dintr-o lingură de ulei presat la rece, muştar pisat, piper, sare, plante condimentare – rozmarin, busuioc, cimbru. La final, în sos adăugaţi şi ardei iute uscat, tăiat fin. Şi tot în amestec se adaugă un castravete de grădină tăiat bucăţi mici.

Amestecul se adaugă peste carne şi se lasă să se întrepătrundă gusturile 10 minute, apoi vă pregătiţi hamburgerul. Şi aveţi alternativa sănătoasă la variantele făcute în magazinele de profil. Carnea de pui se poate marina cu o lingură de oţet şi 10 linguri de apă. În acest amestec puneţi carnea crudă, dar şi ceapă, usturoi, cimbru, boabe de ardei dulce sau iute, piper boabe, sare. Apoi introduceţi la frigider timp de câteva ore.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Porc englezesc cu dovleac
Porc englezesc cu dovleac
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”
Recomandări: