Pachețele din foietaj cu Șuncă Praga și Salam Bănățean

Alături de produsele cu eticheta curată de la Cris-Tim ne-am potolit pofta de pizza pregătind pachețele din foietaj cu Șuncă Praga și Salam Bănățean.
  • Publicat:

Sunt multe momente în care poftele alimentare își fac apariția, dar nu mereu avem timp să ne ocupăm de acele preparate pe care ni le dorim, iar asta înseamnă că trebuie să improvizăm. Asta am reușit să facem și noi cu ajutorul produselor cu etichetă curată de la Cris-Tim, alături de care ne-am potolit pofta de pizza pregătind pachețele din foietaj cu Șuncă Praga și Salam Bănățean.

Rețetă pachețele din foietaj cu Șuncă Praga și Salam Bănățean

INGREDIENTE:

MOD DE PREPARARE:

  1. Se adaugă sosul de roșii pe foietaj și se întinde bine.
  2. Se condimentează cu zatar sau condimentele preferate.
  3. Se adaugă feliile de Șuncă Praga și Salam Bănățean de la Cris-Tim
  4. Se adaugă feliile de cașcaval deasupra.
  5. Se pune încă un foietaj peste și se întinde cu sucitorul.
  6. Se taie aluatul în patru, apoi se taie triunghiuri și se crestează.
  7. Se pun triunghiurile în tavă, se ung cu oul bătut și se lasă la cuptorul preîncălzit la 180 grade Celsius timp de 20 de minute.
Urmărește CSID.ro pe Google News
Alexandra Necșoiu - Web-Editor
ALEXANDRA NECŞOIU, Web-Editor, [email protected] Este absolventă a Facultăţii de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării şi deţine o diplomă de master în Producţie Multimedia şi Audio-Video. Iubeşte să scrie şi nu se vede făcând altceva, acesta fiind visul ei încă de pe băncile ...
citește mai mult