Chec aperitiv cu cabanos și platou clasic cu kaizer afumat

Cu ajutorul produselor de la Cris-Tim am reușit să pregătim două rețete rapide: chec aperitiv cu cabanos și platou clasic cu kaizer afumat.

Dacă ești lipsită de inspirație și nu știi ce să mai gătești, venim cu o sugestie către tine. Așa cum te-am obișnuit, sănătoasă, delicioasă și rapid de preparat. Cu ajutorul produselor de la Cris-Tim, produse cu eticheta curată, am reușit să pregătim două rețete rapide: chec aperitiv cu cabanos și platou clasic cu kaizer afumat. Iată ce ingrediente îți sunt necesare și cum să le pregătești.

Chec aperitiv cu cabanos

Pentru acest chec aperitiv am decis să optăm pentru o variantă diferită și anume să-l preparăm cu cabanos. Îți garantăm că rezultatul va fi pe gustul papilelor tale gustative!

Ai nevoie de:

  • 6 ouă
  • 4 linguri de făină
  • 1 ½ lingurițe praf de copt
  • 4 linguri de ulei
  • 200g cașcaval ras
  • 200g măsline
  • 200g ciuperci
  • Gogoșari murați tăiați bucățele
  • 2 cabanoși de la Cris-Tim

Mod de preparare:

  1. Se bat ouăle până le crește volumul.
  2. Se adaugă făina puțin câte puțin.
  3. Se adaugă praful de copt și uleiul și se amestecă până când compoziția se omogenizează.
  4. Se adaugă cașcavalul ras, măslinele, ciupercile și gogoșarii murați și se amestecă din nou compoziția cu o lingură de lemn.
  5. Se unge o tavă de chec sau de cozonac cu ulei și făină pentru a nu se lipi.
  6. Se adaugă compoziția în tavă și se lasă la cuptor timp de 40 de minute la 160 grade Celsius.
  7. Se lasă la răcit pentru a putea fi ușor de scos din tavă și se servește rece.

Platoul clasic cu kaizer afumat

Pentru platoul clasic cu kaizer afumat ai nevoie de:

Mod de preparare:

Ingredientele se taie felii și se așază pe platou. Se servesc alături de muștar.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Alexandra Necșoiu
Alexandra Necșoiu

ALEXANDRA NECŞOIU, Web-Editor, [email protected]

Este absolventă a Facultăţii de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării şi deţine o diplomă de master în Producţie Multimedia şi Audio-Video. Iubeşte să ... citește mai mult