Zambeste! Zilele de vacanta nu sunt numarate…

S-a cam terminat cu leneveala, nu? De maine trebuie sa reiei seria intalnirilor, sedintelor, dead-line-urilor... Nu stramba din nas si mentine-ti moralul ridicat! E inca frumos afara si poti savura fiecare zi, bucurandu-te de clipele cand ai un moment de
  • Publicat:
Zambeste! Zilele de vacanta nu sunt numarate...
Zambeste! Zilele de vacanta nu sunt numarate...

Desteptarea, bat-o vina!
Te intrebi, si pe buna dreptate, cine a fost desteptul care a inventat trezitul dimineata, cand ti-e somnul mai dulce? E de inteles sa protestezi, cand te-ai rasfatat cu programul de voie. E loc pentru o perspectiva mai dulce. Trezeste-te cu 15 minute mai devreme ca de obicei si incearca cateva exercitii fizice cu fereastra deschisa. Aerul rece te invioreaza, cheful de viata revine si reincepi mai usor programul matinal!

Schimba-ti radical look-ul!
Pune mana pe telefon si suna-ti stilistul. Daca ai parul lung, atunci indura-te si taie mult din el sau daca esti blonda incearca un castaniu sau chiar un roscat in trend. Cei din jur cu siguranta vor remarca schimbarea de imagine, iar tu vei incerca emotiile noutatii. Face bine si ca aparitie, si ca stare de spirit.

Nu renunta la tinuta de vara!
Zilele libere ti-au permis sa-ti satisfaci toate poftele vestimentare. Ce daca e prea colorat, inflorat sau cu doua palme deasupra genunchiului? Esti multumita de silueta ta si trebuie sa se vada. Dar, ce te faci ca seful nu este de aceeasi parere? Lungeste putin fusta si alege culori clasice, mai putin stridente, si limiteaza-te la doar cateva accesorii discrete.

Evadeaza in fotografia de pe birou…
…fie ca vorbim de un obiect achizitionat pe post de suvenir sau de poza care-ti place atat de mult. Totul este sa le ai aproape si sa nu uiti sa tragi cu coada ochiului la ele, imediat ce ai pus punct unei indatoriri de serviciu. Aminteste-ti momente frumoase din vacanta! Te vei binedispune si te vei energiza instant. Efectul e garantat 100%!

Rasfata-ti papilele gustative!
Cat ai fost in vacanta te-ai delectat cu mancaruri exotice si salate din cele mai neobisnuite. Nu te grabi sa-ti reiei obiceiurile, stomacul tau sigur va protesta. Incearca sa mentii spiritul culinar al vacantei apeland la fructele si legumele de sezon. Te vei mentine in forma si vei arde kilogramul in plus la cantar.

Iesi seara la o… bere!
Chiar daca ti-ai iesit din ritm, incearca sa-ti aduni fortele pentru a termina mai repede obligatiile de serviciu. Gandeste-te ce bine ar fi sa scapi cu cateva ore mai devreme si sa ai ca destinatie terasa cocheta unde sa te intalnesti cu prietenii. Astfel de oportunitati nu trebuie ratate!

 

 

 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Relaxare de octombrie
Relaxare de octombrie
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân