Visul Oliviei Wilde a devenit realitate: la anul va deveni mămică!

Actriţa Olivia Wilde, care poate fi văzută în prezent pe marile ecrane în filmul "Rush: Rivalitate şi adrenalină", este însărcinată cu primul ei copil, informează reuters.com., citată de Mediafax.
  • Publicat:
Visul Oliviei Wilde a devenit realitate: la anul va deveni mămică!

Actriţa Olivia Wilde, care poate fi văzută în prezent pe marile ecrane în filmul „Rush: Rivalitate şi adrenalină”, este însărcinată cu primul ei copil, informează reuters.com., citată de Mediafax.

Olivia Wilde, în vârstă de 29 de ani, este logodită cu actorul Jason Sudeikis, star al emisiunii de televiziune „Saturday Night Live” şi distribuit recent în pelicula „Noi suntem familia Miller/ We’re the Millers”.

Cei doi s-au cunoscut în 2011 pe platoul de filmare al emisiunii „Saturday Night Live” şi s-au logodit în ianuarie anul acesta.

La începutul acestui an, Olivia Wilde a declarat că ar fi încântată să formeze o familie cu Jason Sudeikis, spunând despre acesta că „este grozav cu copiii”. „(…) sunt deschisă cu privire la numărul lor, dar trei copii sună ca o mică petrecere„, a spus Olivia Wilde.

Ambii actori au mai trecut prin experienţa căsătoriei – Jason Sudeikis cu scenarista de televiziune şi producătoarea Kay Cannon, de care a divorţat în 2010, şi Olivia Wilde cu producătorul Tao Raspoli, fiul prinţului italian Dado Ruspoli, de care a divorţat în 2011 -, dar nu au avut copii din aceste relaţii.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Paula Rotaru - Senior Editor
Senior Editor, [email protected] A făcut parte din echipa Ce se întâmplă, Doctore? în perioada aprilie 2013-decembrie 2023. Articolele sale cuprind informații despre diverse afecțiuni, alimentația echilibrată, îngrijirea pielii și sănătatea emoțională. Colaborări: Viața ...
citește mai mult
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân