Vedetele îşi sperie fanii. Vezi ce boală i-a lovit!

Se pare că în rândul vedetelor se întâlnesc din ce în ce mai des episoade marcate de leşin şi afecţiuni medicale. Mai mult ca sigur nu este aşa de uşor să fii star, într-o lume a tentaţiilor, dar şi a sacrificiilor constante.
Vedetele îşi sperie fanii. Vezi ce boală i-a lovit!

Se pare că în rândul vedetelor se întâlnesc din ce în ce mai des episoade marcate de leşin şi afecţiuni medicale. Mai mult ca sigur nu este aşa de uşor să fii star, într-o lume a tentaţiilor, dar şi a sacrificiilor constante.

Printre ultimele vedete care au trecut prin astfel de momente nefericte se numără Kelly Osbourne şi celebrul Justin Bieber, ambii leşinând la locul de muncă.

Kelly Osbourne, în vârstă de 28 de ani, a fost spitalizată joi, după ce a leşinat pe platoul unde era filmată emisiunea de televiziune „Fashion Police” difuzată de postul E!, a anunţat Mediafax.

„Kelly Osbourne va face un set de analize medicale suplimentare, este conştientă, alertă, iar starea ei este stabilă. Va rămâne încă o zi în spital pentru a fi monitorizată de medici, aceasta fiind o măsură de precauţie”, a adăugat agentul ei de presă.

La jumătatea filmărilor, Kelly Osbourne s-a întors spre Melissa Rivers, prezentatoarea principală a emisiunii, şi i-a spus că nu se simte bine, relatează Mediafax. Potrivit presei americane, Kelly Osbourne a leşinat, a căzut de pe scaun şi a fost cuprinsă de convulsii.

Deşi nu este cunoscută deocamdată natura bolii de care suferă vedeta de televiziune, colega ei din distribuţia emisiunii „Fashion Police”, actriţa Joan Rivers, a declarat că fiica rockerului Ozzy Osbourne „se simte bine”.

Reprezentanţii postului „E!” au spus că simptomele vedetei seamănă cu cele generate de „convulsiile cerebrale”.

Justin Bieber, spitalizat după ce a leşinat pe scenă

Cântăreţul Justin Bieber, în vârstă de 19 ani, a leşinat pe scena celebrei săli de concerte O2 Arena din Londra, joi seară, după ce se confruntase cu probleme de respiraţie pe parcursul întregului show, informează Mediafax.

„A primit oxigen de la personalul medical de urgenţă. A insistat pentru a termina show-ul”, a declarat agentul său de presă pentru „E!”. „Acum este în drum spre spital”, a adăugat acesta.

Scooter Braun, managerul lui Bieber, a urcat pe scenă pentru a explica mulţimii ceea ce se petrecea în culise.

„Justin a cam rămas fără aer. S-a plâns pe parcursul întregului show, iar acum este în culise cu un medic şi cu echipa de la urgenţe”, a anunţat Scooter Braun. „I-au spus că vor ca el să meargă la spital pentru a vedea ce se întâmplă cu plămânii lui”, a mai spus acesta.

Justin Bieber s-a întors însă pe scenă, fiind întâmpinat cu ovaţii, şi-a continuat concertul şi a fost transportat apoi la spital.

Incidentul de joi seară nu este prima problemă cu care se confruntă tânărul artist canadian în turneul său din Marea Britanie.

Justin Bieber a întârziat peste două ore la un show pe care l-a susţinut în urmă cu câteva zile, iar reacţiile negative ale fanilor l-au determinat să îşi ceară scuze la scurt timp după aceea.

Apoi, de ziua lui de naştere, cântăreţul s-a plâns prietenilor, spunând că aceea a fost „cea mai rea aniversare” din viaţa lui, după ce accesul într-un club din Londra i-a fost refuzat pentru că în anturajul său se afla fiul lui Will Smith, Jaden, care la 14 ani nu avea vârsta legală pentru a intra într-un club.

La scurt timp după aceea, actriţa Olivia Wilde l-a ironizat în termeni deloc elogioşi, determinându-l pe Bieber să posteze o serie de mesaje „belicoase” pe Twitter.

Cel mai nou articol Video:
Natalia Pavalachi Pittet, sexolog: Cum discutăm cu copiii și adolescenții despre sex