Tyra Banks

In perioada in care a fost topmodel impunea urmatoarele restrictii: fara poze nud, fara pasari in jurul ei, fara caini, fara pisici, fara pesti vii, fara tigari, fara alcool. La animale e alergica. Iar impotriva tigarilor si a alcoolului militeaza de ani
  • Publicat:
Tyra Banks
Tyra Banks

Tyra masoara 1,79 metri si are un corp de vis. Nu credem ca cineva se indoieste in aceasta privinta. Dupa ani buni in care a aparut la parade de moda si dupa mii de sedinte foto si ore nedormite, stie cateva secrete ca sa fie in forma. Si ca sa le aplice, plateste bani grei. Dar isi permite. Are propria companie si a fost junior corespondent la Oprah Winfrey Show. Se zvonea chiar ca regina talk show-urilor o pregateste sa-i ia locul. Pana atunci mai e mult. Hai sa vedem insa cat o costa pe Tyra sa fie frumoasa. Alearga alaturi de un antrenor 5 kilometri in fiecare dimineata si scoate din buzunar 5.000 de dolari in fiecare luna. Se duce la sala de fitness si plateste un abonament de 8.000 de dolari pe luna. De asemenea, alege o dieta macrobiotica conceputa pentru alti 3.000 de dolari de catre un nutritionist in voga. Tyra mananca din cele 5 grupe alimentare, dar portiile ei sunt extrem de mici. „Daca nu ma satur, beau apa pana la refuz si asa am o senzatie de satietate”, spune ea. Sa revenim la cheltuieli. Pentru cosmetica mai da in jur de o mie de dolari pe luna, iar pentru tratamentele podoabei capilare mai scoate alti 3.000 de dolari din buzunar. Dar arata senzational.

Intr-o vreme, se razboia cu Naomi Campbell pentru suprematie in lumea topmodelelor. Ulterior, s-a impacat cu ea. Naomi chiar i-a spus ca pentru pielea inchisa la culoare este excelenta terapia pe baza de cafea. Tyra apeleaza insa la cosmetice corporale pentru 7.000 de dolari pe luna, dar si la masaje dintre cele mai dure. Iar ca sa ne simtim mai bine: si frumusetile rare dau bani multi pentru aspectul lor!

Suma alocata frumusetii
Antrenor personal:    5.000 $
Sala fitness:     8.000 $
Nutritionist:     3.000 $
Cosmetica:     1.000 $
Hair:     3.000 $
Cosmetice corporale:   7.000 $

Total> 27.000$/luna
  

Tags:
Urmărește CSID.ro pe Google News
Aishwarya Rai
Aishwarya Rai
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân