Tripleţii Nicoletei Luciu vor primi în dar, la botez, cheile de la prima lor casă

"Pentru că lui Zsolt Jr i-a dăruit la botez un apartament, la fel va proceda şi cu tripleţii lui, care vor primi, cu toate că sunt încă mici, cheile de la prima lor casă", a dezvăluit o sursă pentru ziarul Ring.
Tripleţii Nicoletei Luciu vor primi în dar, la botez, cheile de la prima lor casă

Nicoleta Luciu şi iubitul ei, Zsolt Csergo, se pregătesc pentru botezul tripleţilor Kevin, Kim şi Karoly, ceremonie care va avea loc pe 21 aprilie la Miercurea Ciuc, în aceeaşi biserică în care a fost creştinat şi fratele lor mai mare, Zsolt jr. Ce le-au pregătit părinţii micuţilor?

„Pentru că lui Zsolt Jr i-a dăruit la botez un apartament, la fel va proceda şi cu tripleţii lui, care vor primi, cu toate că sunt încă mici, cheile de la prima lor casă”, a dezvăluit o sursă pentru ziarul Ring.

Sursa: Ring
 

Elena Nistor

Elena Nistor este redactor colaborator al site-ului “Ce se întâmplă, doctore?”, articolele sale fiind dedicate sănătăţii şi sexualităţii. Temele pe care le abordează Elena Nistor se bucură de mare succes în rândul celor care îşi doresc să afle informaţii utile în ceea ce priveşte ... citește mai mult

Cel mai nou articol Video:
Ce este atașamentul și cum îți influențează viața