TRIDENT

Marca lor sunt pantalonii decupati pe fundulet. Am vrut sa aflam cate astfel de perechi au fetele Trident si ce sacrificii fac pentru un posterior perfect. Am aflat ca in garderoba lor exista 30 de perechi. Cat priveste obiceiurile alimentare…
  • Publicat:
TRIDENT
TRIDENT

TRIDENTRoxana

La videoclipuri: „Nu prea mancam. Poate doar o salata. Dar recuperam cand ajungem acasa”. In timpul liber: Gateste acasa. „Locuim impreuna si fiecare dintre noi face ce stie mai bine. Mie imi ies salatele”. Bea: Apa plata cu lamaie si sucuri proaspete. Desert: Nu mananca dulciuri. Fructe: Banane si pere. Restaurantul preferat: Casa Vernescu, pentru ca bucatarul Joseph face cea mai tare specialitate: ficat de gasca decorat savant. Mancarea preferata: Spaghetti carbonara, muschi de vita cu branza gorgonzola.

Andreea

La videoclipuri: „Eu sunt cea care mai merge si la fast food si care isi mai ia si un sandvis’. In timpul liber: Se pricepe sa faca „cei mai buni cartofi prajiti, dar si salate cu mult morcov ras”. Bea: Apa plata (cu sau fara lamaie). Desert: Lapte de pasare. Fructe: Portocale si piersici. Restaurantul preferat: Aceeasi Casa Vernescu, pentru acelasi ficat de gasca cu mango. Mancarea preferata: „In fiecare zi mananc cartofi prajiti. Din fericire, n-am trecut niciodata de 50 de kilograme”.

Loredana

La videoclipuri: Savureaza cate o salata. In timpul liber: Manânca gratar de peste sau de vita pe care prefera sa il prepare singurica. „Nu rontai nimic intre mese”. Bea: Apa plata si suc de portocale. Desert: „Câteodata pacatuiesc cu ciocolata”. Fructe: Kiwi, ananas si mere. Restaurantul preferat: Aleg intotdeauna restaurantele cu specific japonez sau libanez. Mancarea preferata: Salata la orice ora (plus un gratar).

Tags:
Urmărește CSID.ro pe Google News
OANA ANDONI
OANA ANDONI
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân