OANA ANDONI

Frumusete, sarm si atitudine – Oana Andoni poseda din plin atuurile unui prezentator model de Stiri. Pentru a se mentine la cote maxime, Oana se rasfata in fiecare an cu o vacanta de vis in decoruri exotice. Pentru evadarile memorabile din cotidian,
  • Publicat:
OANA ANDONI
OANA ANDONI

Oana AndoniSoare mult, plaje fine, la ocean sau la mare, de preferinta cat mai indepartate. Iata decorul vacantei perfecte in care se simte excelent, in fiecare an, frumoasa blonda de la Stirile PRO TV. In topul destinatiilor ei favorite conduc detasat Bali si Cuba. Motivul? „M-au impresionat cel mai mult vegetatia spectaculoasa, stilul de viata diferit de cel al europenilor, obiceiurile, caldura localnicilor, bucuria cu care te primesc.” O invitatie la o nunta traditionala in Bali i-a intarit Oanei convingerea ca destinatiile inedite ascund suflete generoase. „Nimic nu era sofisticat, totul era incredibil de simplu: doar ocean, nisip, ghirlande de flori, oameni fericiti si o atmosfera calda. Eu purtam o rochita de culoarea cerului si aveam flori in par, dar ma simteam ca o printesa.”

Spa-ul, atractie maxima

Oana Andoni nu rateaza niciodata momentele de rasfat atunci cand vacantele o aduc aproape de un spa, combinatia ideala de terapii pentru trup si suflet. Le adora pe cele din Elvetia si Bali. „Este o experienta ce nu trebuie ratata, te ajuta sa scapi de stres. Cateva ore intr-un spa echivaleaza cu doua saptamani de vacanta. Muzica, florile, aromele linistitoare, baile de plante ofera o atmosfera de bine si de relaxare pe care doar intr-un spa o poti gasi.” Pentru toate acestea, Oana este gata sa infrunte chiar si un tsunami. „Imi cam este frica, dar, pentru a fi in vacanta intr-un colt de rai, imi inving aceasta teama. Oricum, din cate am inteles, exista deja o multime de sisteme de avertizare tsunami si n-o sa am tocmai eu ghinionul asta.”

Pregatiri de vacanta

Orice vacanta reusita incepe cu o documentare temeinica. Oana Andoni aplica principiul jurnalistic fundamental al informarii corecte, nu numai la stiri, ci si in cazul pregatirilor intense pentru vacanta. Care incep si cu doua, trei luni inainte. „Este foarte importanta si parerea partenerului, doar trebuie sa ne simtim amandoi bine. Eu am mare noroc, fiindca avem aceleasi gusturi si atunci e foarte usor sa hotaram unde ne petrecem vacanta.” Pentru aceasta vara, Oana nu s-a decis inca. „Probabil va fi o destinatie exotica. Am o lista uriasa de locuri in care as vrea sa ajung. Din pacate, va trebui sa ma hotarasc doar la unul singur pentru vara asta.”

Tags:
Urmărește CSID.ro pe Google News
Elena Nistor
Elena Nistor este redactor colaborator al site-ului “Ce se întâmplă, doctore?”, articolele sale fiind dedicate sănătăţii şi sexualităţii. Temele pe care le abordează Elena Nistor se bucură de mare succes în rândul celor care îşi doresc să afle informaţii utile în ceea ce priveşte ...
citește mai mult
REESE WITHERSPOON
REESE WITHERSPOON
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân