Traiesc cu reclame

Ce-ar fi sa joci intr-o productie de succes, sa ai bani, faima, covorul rosu la picioare? Si o multime de firme sa iti bata la usa ca sa le faci reclama. Multe dintre staruri isi rotunjesc veniturile cu 30 de secunde de reclama.
  • Publicat:
Traiesc cu reclame
Traiesc cu reclame

Celine Dion
Imaginea unei masini
Vedeta a incasat 14 milioane de dolari de la compania producatoare de masini Chrysler. Din pacate, sefii de la aceasta firma s-au plans ca reclama i-a crescut doar cantaretei vanzarile. Asa ca, dupa doar un an, au lasat-o pe Céline libera de contract.

Nicole Richie
Promoveaza jeansi
Nicole face reclama pentru Bongo Jeans si a vrut sa fie in familie. Asa ca le-a spus celor cu care a semnat contractul ca intentioneaza sa filmeze cu logodnicul ei, Adam Goldstein. Cei care le-au dat banii le-au spus sa se poarte natural. Asa ca cei doi se saruta in mai toate imaginile.

Sarah Jessica Parker
Castig din fashion
Ne-a obisnuit cu atatea tinute la moda in „Sex and the City”, incat nu se putea sa nu faca reclama si la haine. Gigantul GAP i-a dat un contract, primul pe care firma l-a semnat pe mai mult timp decat un sezon. Chiar daca acest contract a fost o premiera, celor de la GAP nu le-a fost greu sa o inlocuiasca pe Jessica cu mult mai tanara castigatoare a unui premiu Grammy, Joss Stone.

 
Teri Hatcher
Face milioane din cosmetice
Starul din „Neveste disperate” a semnat abia la 41 de ani un contract cu o firma de cosmetice. Ea a facut reclama grupului Clairol Nice’n Easy. Vedeta nu a fost deranjata sa spuna ca are par alb pe care si-l acopera perfect cu produsele acestei firme. Doar luase bani sa zica asa ceva.

Pamela Anderson
Se dezbraca pentru a salva animalele
S-a dus pana in China sa sfatuiasca peste un miliard de persoane sa se poarte omeneste cu animalele. Pamela este goala in noua campanie (cum altfel?), iar pe spatele ei scrie: „Frigul nu se compara cu durerea pe care o simt animalele”. Imaginea a fost tiparita pe 7.000 de cartele telefonice Telecom.

Paris Hilton
Isi sporeste averea din anuare
E intr-o reclama nemteasca pentru „Pagini aurii”. In reclama, Paris sta pe un pat enorm, mananca un mar si citeste „Pagini aurii” imbracata in niste chilotei galbeni. Oricum, ea e o mina de aur pentru cei din industria publicitatii, pentru ca scandalurile prin care a trecut vand si produsele carora le face reclama.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Heidi Klum- a treia oara mamica
Heidi Klum- a treia oara mamica
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân