Tania Budi, tratamente faciale pentru un ten perfect, la 50 de ani

Tania Budi sfidează trecerea timpului şi semnele înaintării în vârstă. La 50 de ani, vedeta are câteva secrete de frumuseţe.
  • Publicat:
Tania Budi, tratamente faciale pentru un ten perfect, la 50 de ani

La vârsta de 50 de ani, Tania Budi sfidează trecerea timpului şi semnele înaintării în vârstă. Mulţi dintre noi ne întrebăm cum reuşeşte să aibă un ten atât de tânăr şi cu un aspect fresh, iar secretul stă nu doar în spatele unor gene foarte bune sau a unui stil de viaţă sănătos, ci şi a tratamentelor la care apelează. Vizitele la medicul estetician îi aduc efectele mult dorite, iar tratamentele non-invazive sau minim-invazive se regăsesc pe lista favoritelor sale.

Medicul Iancu Morad o ajută pe vedetă să dea un restart periodic tenului, oferindu-i luminozitatea şi elesticitatea de care are nevoie, iar printre tratamentele la care apelează se numără Tratamentul de curăţare Jet-Concept şi Terapia Dracula (PRP).

“Tania Budi este pacienta şi prietena mea de mulţi ani. După cum ştiţi şi aţi văzut, ea arată foarte bine datorită genei sale, iar când apelează la tratamente estetice mereu doreşte un rezultat natural.  Întotdeauna alege tratamente minim invazive cu acid hialuronic, dar, cel mai important tratament este terapia Dracula, un tratament anti-aging care se bazează pe celule din sânge propriu şi ajută la elasticitatea, fermitatea şi luminozitatea pielii”, declară Dr. Iancu Morad.

Tratamentul Jet-Concept: beneficii

Tratamentul Jet-Concept o ajută să-şi hrănească pielea în profunzime şi să elimine din adâncime impurităţile şi celulele moarte de piele, oferind un aspect proaspăt şi ameliorând semnele de îmbătrânire. Acesta presupune un jet puternic de aer, un cocktail de acid hialuronic şi vitamine care să reîmprospăteze pielea. Tratamentul nu este unul obişnuit, acesta reuşind să pătrundă adânc în straturile pielii, accelerând rezultatele imediate şi curăţând în profunzime.

Terapia Dracula: beneficii

Terapia Dracula presupune recoltarea unei cantităţi mici de sânge care este centrifugat, prelucrat şi îmbogăţit cu nutrienţii necesari sănătăţii pielii, care este introdus în piele în zonele dorite. Astfel, se activează mecanismul natural de refacere a ţesuturilor cu ajutorul propriilor celule stem şi fac pielea să se refacă pe cale naturală. Efectul durează aproximativ un an sau chiar mai mult, este o metodă simplă şi fără reacţii alergice. Câteva zile după injectare este recomandată evitarea expunerii la soare, băile fierbinţi sau aplicarea machiajelor.

Este o alegere ideală pentru cei care-şi doresc să amelioreze ridurile de expresie de pe frunte sau din zona nasului, cei cărora le cade părul în exces sau care se confruntă cu o piele îmbătrânită, ridată, pete pigmentare, cearcăne sau pungi sub ochi. 

 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Alexandra Necșoiu - Web-Editor
ALEXANDRA NECŞOIU, Web-Editor, [email protected] Este absolventă a Facultăţii de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării şi deţine o diplomă de master în Producţie Multimedia şi Audio-Video. Iubeşte să scrie şi nu se vede făcând altceva, acesta fiind visul ei încă de pe băncile ...
citește mai mult
Recomandare video
Stereotaxia în metastazele cerebrale: „E indicată la pacienții cu un număr limitat de metastaze”