SHARON STONE

Trecuta bine de prima tinerete, Sharon Stone, una dintre divele cele mai indraznete si mai inteligente din cetatea americana a filmului, si-a propus sa demonstreze ca o actrita de patruzeci si opt de ani poate arata in continuare hot in costumul Evei. In
  • Publicat:
SHARON STONE
SHARON STONE

Sharon StonePentru realizarea lui „Instinct primar 2” s-au dus lupte crancene. Proiectul exista de multi ani, succesul urias al primului film (1992) fiind suficient pentru a-i atrage pe producatori. Insa, de-a lungul timpului, au aparut numeroase probleme. Mai intai, Michael Douglas, apoi regizorul Paul Verhoeven au anuntat ca nu vor sa aiba de-a face cu o urmare. Apoi nici Sharon Stone n-a mai vrut sa joace in film, moment in care producatorii au inceput sa se gandeasca la Demi Moore sau Ashley Judd ca posibile protagoniste. Cand, in sfarsit, Stone a fost convinsa sa-si reia rolul (cu un contract superavantajos, care stipula ca actrita va primi 14 milioane de dolari, fie ca filmul se va face sau nu), a inceput vanatoarea de regizor si actor principal. Au fost luati in calcul, pe rand, Robert Downey Jr., Kurt Russell, Pierce Brosnan: primul a fost prins drogat, celui de-al doilea ii era rusine sa se dezbrace, iar ultimul credea ca filmul era de prost-gust. Iar pe Benjamin Bratt l-a refuzat insasi diva, pe motiv ca era un actor prost. Asta se intampla prin 2000. In vara lui 2001, Stone le-a intentat proces producatorilor, cerandu-le 100 de milioane despagubire pentru ca sta acasa si, tot asteptand sa se faca filmul, a ratat alte contracte. In cele din urma, in 2004, s-a ajuns la o intelegere. Proiectul a primit unda verde, iar filmarile s-au facut in primavara lui 2005, actorul englez David Morrissey fiind cel ales sa-i dea replica temperamentalei Sharon (care le-a cerut producatorilor sa nu se incurce si sa introduca mai multe scene de sex si de nuditate decat in primul „Instinct primar”).

O femeie care stie ce vrea

Devenita celebra dupa „Instinct primar”, Sharon Stone n-a avut niciodata false pudori. Este adevarat, a declarat ca si-a scos chilotii dupa ce regizorul i-a spus ca sunt prea luminosi si ca dau rau pe imagine, dar „n-am stiu ca mi se vedea vaginul pe ecran”. Cand a vazut rezultatul pentru prima oara, l-a atacat fizic pe Verhoeven, dar a acceptat ca secventa sa ramana in film pentru ca se potrivea personajului. Acceptandu-si imaginea de bomba sexy, Sharon este departe de a fi blonda tipica de la Hollywood (dulcica si nu prea isteata). Are un coeficient de inteligenta peste medie (154) si, in calitate de interlocutor, este visul oricarui jurnalist, fiind directa, spontana si acida. La capitolul „barbati”, Sharon, in ciuda faptului ca arata senzational, nu sta prea bine. Prin ianuarie, a negat ca ar exista ceva intre ea si baschetbalistul Rick Fox, fostul sot al Vanessei Williams, mai mic decat ea cu 11 ani. Iar de curand a declarat ca a renuntat de vreun an sa mai iasa cu barbati, pentru ca toti sunt dezamagiti atunci cand descopera ca este la fel de umana ca orice femeie.

In culisele unui corp de milioane

Inainte sa fie actrita, Sharon Stone a fost remarcata pentru frumusetea ei clasica. In 1975 a castigat un concurs de frumusete zonal in Pennsylvania, iar in 1977 a devenit unul dintre cele mai bune zece modele ale agentiei Ford, cu aparitii in prezentari de moda, reclame si sedinte foto pentru reviste la New York, Paris si Milano. De-a lungul anilor, Sharon a reusit sa castige de partea ei criticii de moda, nu atat prin gusturile impecabile (i s-a mai intamplat sa calce gresit), cat prin naturaletea si bucuria pe care le transmite pe covorul rosu. Unul dintre cele mai apreciate outfit-uri ale sale este cea de la Oscarurile din 1998, cand a asortat unei fuste de satin mov o camasa a sotului (atunci) Phil Bronstein. Recent, la premiera lui „Instinct primar 2”, a purtat o rochie rosie Dior, creata special pentru ea de John Galliano (nu-i de mirare ca primeste asa atentie, caci a devenit imaginea Dior pentru gama de produse cosmetice anti-imbatranire „Capture Totale”). Intrebata care este secretul tineretii sale, actrita a raspuns „sa te mentii in forma si sa fii fericita”. A marturisit apoi, pentru emisiunea „Dateline” de la NBC, ca incearca sa faca exercitii pe care le-a invatat, de-a lungul vietii, de la diverse persoane (de exemplu, de la o acrobata de circ) si sa manance sanatos, fara pizza si fara bere, ca sa arate bine in bikini. Actrita s-a jurat insa si sustine ca este unul dintre lucrurile de care este foarte mandra, ca nu a facut niciodata operatii estetice. Ba chiar, in 2004, a dat in judecata un chirurg estetician de renume din Los Angeles, care ar fi sugerat ca i-ar fi facut un lifting facial. Cele doua parti s-au inteles in noiembrie anul trecut si procesul a fost inchis.

Tags:
Urmărește CSID.ro pe Google News
ZETA, IUBITA LUI ZORRO
ZETA, IUBITA LUI ZORRO
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân