Şerban Copoţ găteşte ca un chef de Crăciun!

Şerban Copoţ este priceput nu doar la muzică şi la scris cărţi pentru copii, ci şi la gătit. Artistul din trupa Animal X va pregăti de Crăciun mai multe reţeţe, care mai de care mai delicioase şi mai spectaculoase.
  • Publicat:
Şerban Copoţ găteşte ca un chef de Crăciun!

Şerban Copoţ este priceput nu doar la muzică şi la scris cărţi pentru copii, ci şi la gătit. Artistul din trupa Animal X va pregăti de Crăciun mai multe reţeţe, care mai de care mai delicioase şi mai spectaculoase. 

„Anul acesta petrecem sărbătorile şi Revelionul acasă, în Bucureşti, ţinând cont că Roxana, soţia mea, este însărcinată. Vom avea şi oaspeţi, aşa că am început deja pregătirile pentru a-i servi cu fel şi fel de preparate delicioase. Mă gandesc să fac o ceafă de porc la tavă, cu sos de mere şi stafide, aş găti şi nişte prepeliţe umplute cu unt şi mirodenii, calcan prăjit, salate cu şi fără carne, poate şi nişte sarmale. Îmi plouă în gură numai când vorbesc despre planuri.

Trebuie să am grijă şi de cei care nu mănâncă cărnuri grele, deci salatele vor fi bogate în seminţe de chia, dovleac, nuci de toate felurile, iar peştele şi brânzeturile vor completa meniul. Budinca de chia am înţeles că este senzaţională, deci am de gând să o experimentez anul acesta. Tedi, băieţelul meu, îmi va fi ajutor, deci va fi o aventură pe cinste. Vă invit pe blogul meu, www.serbancopot.ro,  unde o să vă ţin la curent cu reţete şi fotografii”, spune solistul.

Pentru Şerban Copoţ, atmosfera feerică a sărbătorilor de iarnă a început cu două săptămâni în urmă, odată cu repetiţiile pentru primul spectacolul pe care l-a regizat şi l-a scris, spectacol pus în scenă la o grădiniţă din Bucureşti. 

 “Ideea acestui spectacol s-a construit în jurul conceptului de părinţi care se transformă în copii în aşteptarea moşului. Atmosfera trebuia să fie comică, festivă, relaxată ca de sărbători. Am decis ca piesa centrală să fie bradul, care va fi împodobit pe parcursul acestei mici scenete, iar, în mod evident, apogeul, Moş Crăciun.

Am folosit 5 melodii specifice sezonului, am facut câteva dialoguri şi aşa s-a născut prima mea scenetă. Este prima oară când particip la un spectacol în calitate de regizor şi scenarist (când spun asta sună aşa pompos) şi trebuie să recunosc că am avut şi eu emoţiile mele. Nu mai vorbesc despre emoţiile găştii de părinti-actori care repetau replicile până în ultima clipă a intrării în scenă”, povesteşte Şerban Copoţ 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”