Secretele trupurilor

… de staruri. Cu totii vrem sa le stim, pentru ca vedetele sunt non stop in atentia publica si fiecare imperfectiune este comentata si criticata. Starurile nu-si permit sa stea cu mainile in san si lupta permanent cu ridurile si kilogramele in plus.
  • Publicat:
Secretele trupurilor
Secretele trupurilor

Patsy Kensit – I-a furat Madonnei ridurile…

De fapt, terapia antirid. Patsy a implinit anul acesta 37 de ani si s-a gandit ca a venit vremea sa acorde atentie ridurilor de pe fata ei. Asa ca si-a facut o rezervare la specialista care „ii face fata” Madonnei, Linda Meredith. Adica s-a dus la unul dintre cele mai exclusiviste saloane din Londra. Ea apeleaza la o terapie cu tuburi de oxigen puse direct pe piele. Apoi are parte de un curent electric special care fortifica muschii fetei. Acest curent electric atenueaza si ridurile. Cert este ca Patsy Kensit a iesit din cabinetul cu pricina complet… trasa la fata. Acum se duce cu placere la Linda Meredith. Vorba aceea, daca pentru Madonna e buna, pentru altcineva de ce n-ar fi?

Geri Halliwell – Cu mancarea In punga

De exemplu, Geri Halliwell, 33 de ani, are tot timpul probleme cu greutatea. La un moment dat, a reusit sa slabeasca si chiar a dansat intr-un videoclip in chilotei si in top negru. Dar pentru asta, pe langa un program drastic de sport, ce mai face domnisoara? Cand merge la restaurant, ia jumatate din portia care i se aduce la masa si o baga intr-o punga.  Ce are in punga mananca abia a doua zi. Din ce-i ramane in farfurie, decupeaza bucatele minuscule si se uita lung la ele pana se incumeta sa consume vreuna. Ii este scuzata tendinta de a face economie de dragul siluetei!

Heidi Klum – „Imi plac mult cartofii prajiti”

Topmodelul Heidi Klum a devenit de curand pentru a doua oara mama si spune ca, in cea mai mare parte a timpului, mananca sanatos. Sa aflam ce? De cand s-a casatorit cu interpretul Seal, a descoperit ca ii place sa bea ceai in care dizolva cateva bomboane. Si ca are o pofta de mancare enorma. Dimineata savureaza un mic dejun satios din care nu lipsesc ouale si carnea, specialitatile ei preferate fiind ficatul de porc si placinta (in special cea cu branza de oaie). Plus ca, seara, la restaurant, alege paste. Cu toate acestea, este top model si stim ce corp are. La ea e de vina metabolismul. De l-ar avea asa toate femeile….

Urmărește CSID.ro pe Google News
Elena Nistor
Elena Nistor este redactor colaborator al site-ului “Ce se întâmplă, doctore?”, articolele sale fiind dedicate sănătăţii şi sexualităţii. Temele pe care le abordează Elena Nistor se bucură de mare succes în rândul celor care îşi doresc să afle informaţii utile în ceea ce priveşte ...
citește mai mult
PARIS HILTON
PARIS HILTON
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”