PARIS HILTON

Ar fi de inteles ca staruri de peste 60 de ani sa cheltuiasca sume exorbitante pentru recapatarea frumusetii. Dar cand niste fete de 20 de ani frumoase si milionare scot din buzunar sume in dolari, cu multe zerouri in coada, gestul nu poate fi catalogat d
  • Publicat:
PARIS HILTON
PARIS HILTON

Intr-o zi de luni, spre exemplu, danseaza pe mese intr-un club exclusivist din Miami. A doua zi, o ia de la capat in Las Vegas, iar in week-end ajunge in Japonia la o petrecere langa piscina (pentru nu mai putin de 40.000 de dolari onorariul ei). Nu poate fi vorba decat de Paris Hilton care nu a ezitat sa-i ceara printului Charles permisiunea sa se casatoreasca la palatul Windsor. Curajul cu siguranta nu-i lipseste, ca si multe milioane de dolari… de cheltuit. Poarta pantofi marimea 41 (adica are niste labute demne de un barbat). Multi dintre creatorii de pantofi nu au aceste marimi in productia de masa, iar pedichiuristele ii fac unghiile pentru 1.500 de dolari. Paris este practic tot timpul bronzata si crema autobronzanta pe care si-o aplica zilnic o costa 1.000 de dolari. Extensiile din par natural ajung si ele la 2.000 de dolari si pot fi schimbate la 30 de zile. Pentru sedintele de relaxare, plateste 15.000 de dolari lunar, iar cremele de ochi pe care le foloseste (desi nu are decat 24 de ani) sunt dintre cele mai performante (combat efectul noptilor pierdute). Acestea pot ajunge pana la 5.000 de dolari (lunar).

Tags:
Urmărește CSID.ro pe Google News
CRISTINA RUS...
CRISTINA RUS...
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”