Se mai teme de moarte? Ce destăinuire a făcut Mihai Neșu la „Altceva cu Adrian Artene”

  • Publicat:
Se mai teme de moarte? Ce destăinuire a făcut Mihai Neșu la „Altceva cu Adrian Artene”

Mihai Neșu a fost invitatul lui Adrian Artene într-o ediție specială a podcastului „Altceva cu Adrian Artene”, care a fost difuzată sâmbătă, 23 decembrie, pe canalul de Youtube „Altceva cu Adrian Artene”.

Ce a spus Mihai Neșu despre moarte, la podcastul Altceva cu Adrian Artene

Printre altele, Mihăiță Neșu a atins și subiectul accidentului suferit la unul dintre antrenamentele echipei olandeze FC Utrecht. El spune că a găsit puterea să-i ierte pe toți aceia care l-au părăsit după ce s-a accidentat grav.

„Moartea mai pare ceva înfiorător?”, a vrut să afle Adrian Artene de la Mihai Neșu, un om care a trecut printr-o cumpănă teribilă în 2011.

Păi, dacă ești împăcat cu Dumnezeu, nu mai pare, dar, totuși…”, a răspuns fostul fotbalist, completând: „Totuși, ai gândul ăla al necunoscutului, că, totuși, te rog la Dumnezeu. Ai nădejdea în El, în viața și fericirea veșnică, dar, ai, totuși, neliniștea asta a necunoscutului și a felului cum o să te vadă Dumnezeu. Fiindcă noi putem gândi omenește, nu prea înțelegem bunătatea asta și dragostea imensă a lui Dumnezeu; nici dacă adunăm bunătatea la toți oamenii din lume, o adunăm și o punem acolo, bunătatea lui Dumnezeu e mult mai mare… și mila lui Dumnezeu.

Din cauză că nu le putem înțelege, poate și din cauză că nu facem voia lui Dumnezeu cât ar trebui, dacă ne gândim la moarte, avem panica asta… Dar, așa, din discuții cu părinții de la Muntele Athos, câmnd ajungi la o împăcare cu Dumnezeu, când ajungi să faci cât mai multe, sufletul se liniște. Chiar părintele Cleopa zice că «Frica de moarte e un bun călăuzitor», că dacă te gândești la moarte poate te strădui să fii mai bun. Și așa e! Că, dacă te gândești la moarte și ai o neliniște, după ce te strădui și faci lucrurile mai pe placul lui Dumnezeu frica aia se mai liniștește și, cu ajutorul lui Dumnezeu, ajungi la sfârșitul vieții să pleci împăcat”.

Cine dorește SĂ DONEZE 2 EURO pentru FUNDAȚIA ”MIHAI NEȘU”, poate trimite un SMS cu cuvântul ”CRED” la numărul de telefon 8844

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân