Scarlett Johansson

Are doar 22 de ani si e obsedata de frumusete. "Poate in asta consta succesul meu", crede Scarlett. Daca acest comportament e benefic pe platourile de filmare, in viata de zi cu zi, daca are o idee fixa, scoate multi bani din buzunar.
  • Publicat:
Scarlett Johansson
Scarlett Johansson

Calvin Klein a intrebat-o daca vrea sa-i imprumute imaginea pentru o noua colectie de-a lui destinata persoanelor foarte tinere. „E fabulos sa auzi asa ceva tocmai cand un creator incepe sa-si schiteze noua linie de haine”, spune ea. Cu toate acestea, nu crede ca hainele te pot face mai frumoasa. „Sunt o multime de modalitati prin care poti sa-ti arati frumusetea. Nu e nevoie sa te plimbi cu niste bikini la vedere.” Indiferent care sunt parerile ei despre moda sau frumusete, actrita de 22 de ani stie ca imaginea conteaza. Iar in acest sens, nu ezita sa scoata des cardul de credit.

„Inainte obisnuiam sa ma duc la cabinete de cosmetica si sa las 500 de dolari ca sa-mi fac manichiura, pedichiura si sa ma spal pe cap. Acum ma trezesc la ora 3.00 dimineata sa imi fac singura unghiile, pentru ca nimeni altcineva nu mi le face perfect. Stiu ca sunt obsesiva, dar cred ca in asta consta si succesul meu.” Chiar daca actrita a renuntat la manichiura facuta intr-un salon cu mari pretentii, ea apelaza la alte tratamente de infrumusetare nu tocmai ieftine. In fiecare luna, cand isi vopseste parul, lasa 1.000 de dolari stilistului. Apoi ii place sa se impacheteze cu alge marine proaspete si toate excursiile pe care le face intr-o luna la un centru spa din New York o costa 10.000 de dolari. Sa punem la socoteala si sala de sport fara de care americanii nu pot trai.

Ea are un antrenor personal care ii ia 7.000 de dolari pe luna, plus un nutritionist care o mai sfatuieste de 3.000 de dolari lunar cum sa isi structureze inteligent hrana. Insa actrita crede ca nu conteaza cum arati si ca sufletul tau e important. Si declara sus si tare ca ii plac oamenii mai in varsta de la care are ce invata. Sa spunem ca o credem. A fost cuplata cu actorul Benicio del Toro care are nu mai putin de 17 ani mai mult decat ea. „Nu stiu de ce oamenii pun atata pret pe tinerete.” Chiar daca isi pune intrebari de genul acesta, ea isi face o multime de tratamente faciale ca nu cumva sa ii apara vreun rid pe la 25 de ani. Iar pentru aceste tratamente mai scoate din buzunar vreo 5.000 de dolari pe luna.

Suma alocata frumusetii

Sedinte SPA     10.000 $
Antrenor fitness     7.000 $
Tratamente faciale     5.000 $
Nutritionist           3.000 $
Hair    1.000 $
Total- 26.000$/luna

Urmărește CSID.ro pe Google News
Elena Nistor
Elena Nistor este redactor colaborator al site-ului “Ce se întâmplă, doctore?”, articolele sale fiind dedicate sănătăţii şi sexualităţii. Temele pe care le abordează Elena Nistor se bucură de mare succes în rândul celor care îşi doresc să afle informaţii utile în ceea ce priveşte ...
citește mai mult
Bella Bellucci
Bella Bellucci
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân