Bella Bellucci

Iata o dovada ca frumusetea poate atinge cote maxime indiferent de varsta. Monica Bellucci are 42 de ani si este una dintre cele mai sexy femei de pe planeta. In 2004, a fost aleasa de francezi drept "La plus belle femme du monde", dar nu este adepta oper
  • Publicat:
Bella Bellucci
Bella Bellucci

Povestea Monicai Bellucci a inceput la 30 septembrie 1964 intr-un mic sat italian, Citta di Castello, unde tatal sau conducea o companie de transporturi. Visand la o cariera de avocat, la 18 ani, Bellucci s-a inscris la Drept. Ca si in alte povesti de succes cu fete frumoase, Monica s-a angajat ca fotomodel pentru a-si plati studiile. Dupa doi ani, a abandonat facultatea pentru a se dedica exclusiv carierei de manechin, mai ales ca a semnat un contract cu D&G. Cum unei frumoase care defileaza pe scena ii prind bine niste lectii de actorie, Monica nu le-a ratat si bine a facut. Astfel in 1990, debuteaza in lumea filmului cu rolul din „Vita coi figli”. Dupa ce a cucerit italienii, a venit randul americanilor si implicit a intregii lumi prin rolul din filmul „Dracula” regizat de Francis Ford Coppola. Ca orice actrita completa, Monica a acceptat si roluri in limba franceza, iar in 1996 pe platourile peliculei „L’ Appartement”, si-a intalnit actualul sot, actorul Vincent Cassel.

Rolurile si raul faimei au inceput sa curga pentru ea cu un debit maximum. Amintim cateva filme in care a jucat: „Under Suspicion”, „Le pacte des Loups”, „Asterix si Obelix: Misiunea Cleopatra”, „Matrix Reloaded si Revolution”, „Les larmes du soleil”, „Fratii Grimm”, „She hates Me” si „Patimile lui Christos” (unde a jucat alaturi de Maia Morgenstern).

Preferintele Monicai
In timpul liber isi plimba fetita, Deva Cassel (2 ani), prin parc si nu se dezlipeste de romane romantice si piese de opera.
Adora sa imbrace haine negre, in special din matase, si sa poarte bijuterii din aur alb. In materie de moda, prefera marcile de top, gen Dior, cu care a si semnat un contract anul acesta. Se imbraca si de la D&G pentru ca ei au fost prima marca de lux pentru care a lucrat, dar este indragostita de Versace si Fendi, ca orice italianca. Pentru a evita rutina casniciei, ea locuieste o buna parte a anului la Londra si Roma cu Deva, iar sotul sau la Paris. Familie moderna…

Fara diete
Nu prea se pricepe la gatit, dar adora mancarea pe care o considera una dintre cele mai mari placeri din lume. „Sufar ca un martir cand ma gandesc la un regim…”, s-a confesat Monica. Chiar daca nu tine o dieta anume, Monica face miscare: inoata, practica yoga, dar nu regulat. Mai nou este adepta mentinerii tonusului cu aparatul Power-Plate.

Secretele reusitei
Dupa rolul frumoasei Alex din „Ireversibil”, Monica a declarat: „Ma simt foarte bine in pielea mea, dar nu pentru ca sunt frumoasa. Nu sunt speriata de nuditate, pentru mine nimic nu este mai frumos decat corpul. Corpul iti poate da niste emotii extraordinare… In filmul «Ireversibil» mi-am tratat corpul ca un obiect si mi s-a parut grozav sa ai o astfel de relatie cu corpul tau, o parte a jobului tau, un obiect cu care lucrezi. Cand ai acest gen de libertate in gandire, poti da ce ai mai bun ca actrita”. Apropo de nuditate, cand era insarcinata, a pozat nud pentru editia italiana a revistei Vanity Fair in semn de protest impotriva legilor care permiteau fertilizare in vitro doar cuplurilor casatorite. De asemenea, Bellucci are o gandire diferita fata de vesnic tinerele actrite de la Hollywood: „Americanii sunt mult mai obsedati de tinerete si frumusete decat noi, europenii. Sunt actrite de peste ocean care innebunesc la 40 de ani de teama imbatranirii. Industria filmului vrea oameni tineri. Eu nu sunt acest gen de femeie. Nu voi fi niciodata silfida. Am un copil, imi place sa lenevesc si sa mananc. Cui ii pasa? Sunt naturala!” Intrebata daca a recurs la chirurgia estetica, Monica a raspuns: „Sper sa am forta sa nu recurg. Imi asum statutul de femeie care imbatraneste”.
 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Lovely Liv
Lovely Liv
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân