Salveaza-te. Invata sa previi cancerul de san!

Daca vrei sa afli mai multe despre cum poti salva o viata: a ta, a mamei, a prietenei sau pur si simplu a unei femei, vino impreuna cu cei dragi la evenimentul AFLA CA ESTI BINE, ce va avea loc sambata, 13 septembrie 2008, in parcul Herastrau, Piata Charles de Gaulle.
  • Publicat:
Salveaza-te. Invata sa previi cancerul de san!
Salveaza-te. Invata sa previi cancerul de san!

Daca vrei sa afli mai multe despre cum poti salva o viata: a ta, a mamei, a prietenei sau pur si simplu a unei femei, vino impreuna cu cei dragi la evenimentul AFLA CA ESTI BINE, ce va avea loc sambata, 13 septembrie 2008, in parcul Herastrau,  Piata Charles de Gaulle.

Pe parcursul intregii zile, intre orele 10.00 si 17.00 poti participa la activitati roz si poti sa afli mai multe informatii despre cancerul la san vizitand cetrele de informare ale campaniei.

La ora 17.00, va avea loc Marsul Roz pentru sustinerea luptei impotriva cancerului la san. Traseu: Piata Charles de Gaulle, B-dul Constantin Prezan, Arcul de Triumf, Parcul Herastrau, Piata Charles de Gaulle.

 

Tags:
Urmărește CSID.ro pe Google News
Elena Nistor
Elena Nistor este redactor colaborator al site-ului “Ce se întâmplă, doctore?”, articolele sale fiind dedicate sănătăţii şi sexualităţii. Temele pe care le abordează Elena Nistor se bucură de mare succes în rândul celor care îşi doresc să afle informaţii utile în ceea ce priveşte ...
citește mai mult
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân