Ruxi s-a umplut de bube pe față: „Nu mă mănâncă nimic, este o simplă reacție a pielii la frig”

  • Publicat:
Ruxi s-a umplut de bube pe față: „Nu mă mănâncă nimic, este o simplă reacție a pielii la frig”
Sursa foto: instagram @rux.si.opulenta

Pe Ruxi deja o știe toată lumea. Tânăra a devenit extrem de populară și urmărită pe rețelele de socializare după participarea sa la concursul de modă „Bravo, ai Stil! Celebrities”. Influencerul a ajuns în atenția fanilor când a apărut într-o filmare cu fața plină de bube. Se pare că aceasta se confruntă cu o reacție dermatologică ce se activează doar la frig.

Rux și Opulență, apariție șocantă în mediul online

Se pare că vedeta este alergică la frig, motiv pentru care de fiecare dată când temperaturile sunt foarte scăzute, pe chip îi ies bube, bube care de altfel dispar imediat ce intră la căldură.

,,Se întâmplă când este foarte frig afară, adică probabil când sunt sub zero grade, probabil cum sunt și astăzi. Când ies pe stradă din cauza frigului mi se umple fața cu niște bube, pe care nu știu dacă să le numesc așa, pentru că nu au nicio culoare. Pur și simplu, este că și cum ies din piele niște bube, dar când întru la căldură trec instant, nu mă mănâncă. Nu am nimic altceva, decât atunci când îmi este frig, dar nu se întâmplă tot timpul”, a spus aceasta.

Nu mă mănâncă nimic, nu simt nimic. Este o simplă reacție cu acele bubițe, dar nu mă mănâncă, nu au culoare și îmi trec instant”, a mai adăugat Ruxi.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de RUXI (@rux.si.opulenta)

Citește și: Dermatita se agravează la frig. 10 boli de piele care ne fac zile fripte iarna

Urticaria la frig: de ce apare și cum se tratează?

Urticaria la frig este o reacție a pielii, declanșată de expunerea la temperaturi scăzute. Această problemă se manifestă prin iritație cutanată și prurit și afectează cu precădere tinerii.

Simptomele alergiei la frig variază în funcție de severitatea reacției organismului. Cel mai adesea, te poți confruntă cu erupții cutanate temporare în acele zone ale pielii care au fost expuse la frig/vânt rece.

Pentru a preveni urticaria cauzată de expunerea la frig, poți lua în considerare următoarea lista de precauții:

  • Poartă îmbrăcăminte adecvată sezonului rece, inclusiv accesorii care expun mâinile și față cât mai puțin
  • Verifică temperatura apei înainte de a înota
  • Folosește apă caldă pentru igienă corporală
  • Consumă băuturi la temperatura camerei și fără gheață
  • Evita înghețata și alte alimente reci

Nu există un tratament care poate vindecă această alergie. 

Poți consideră însă, câteva opțiuni naturiste pentru alergii. Anumite ierburi și ceaiuri au proprietăți antihistaminice și pot conduce la ameliorarea simptomelor. Printre acestea, se numără rădăcina de lemn dulce, rozmarinul și turmericul.

Citește și: Top 5 alergii ciudate

Urmărește CSID.ro pe Google News
Alice Moisescu - Web-Editor
Ambițioasă, consecventă și iubitoare de frumos, așa cum se descrie chiar ea, Alice este consultant de imagine. Și dacă în adolescență era fascinată de mănușile sau pălăriile bunicii și se inconjura de reviste precum Vogue, Marie Claire sau Harper’s Bazaar, ei bine... acum Alice este ...
citește mai mult
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân