Probleme in Paradis pentru Penelope Cruz?

Actrita si iubitul ei, spaniolul Javier Barden, trec printr-o perioada mai putin fasta relatiei lor.
  • Publicat:
Probleme in Paradis pentru Penelope Cruz?
Probleme in Paradis pentru Penelope Cruz?

Actrita si iubitul ei, spaniolul Javier Barden, trec printr-o perioada mai putin fasta relatiei lor. Desi au evadat recent in Belize, pentru putina relaxare, cei doi au inceput sa se certe din cauza programului aglomerat al lui Javier.

Se pare ca cele doua vedete convenisera sa ia o pauza de un an de la filmari si sa petreaca mai mult timp impreuna. Insa, primul care a incalcat aceasta regula a fost spaniolul, care n-a putut sa refuze sa apara in ultima productie a lui Alejandro Gonzalez Iñárritu, Biutiful.

Cum s-a vazut lasata de caruta, actrita s-a aruncat si ea intr-un proiect: muzicalul Nine, in care apare alaturi de nume celebre: Nicole Kidman, Marion Cotillard, Sophia Loren si Judi Dench, Daniel Day Lewis si Fergie.
 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Elena Nistor
Elena Nistor este redactor colaborator al site-ului “Ce se întâmplă, doctore?”, articolele sale fiind dedicate sănătăţii şi sexualităţii. Temele pe care le abordează Elena Nistor se bucură de mare succes în rândul celor care îşi doresc să afle informaţii utile în ceea ce priveşte ...
citește mai mult
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”