Prințul Harry se întoarce în Marea Britanie? Dezvăluiri uluitoare despre planurile soțului lui Meghan Markle

  • Publicat:

Potrivit unui comentator regal, ducele de Sussex și-a focusat atenția pe găsirea unei proprietăți în Regatul Unit: „Ii lipsește unele aspecte din vechea sa viață la Londra”, a declarat duminică Tom Quinn pentru The Mirror.

Prințul Harry caută un loc pe care sa îl poată numi acasă

Prințul Harry și sotia sa, Meghan Markle, și-au stabilit anterior reședința la Frogmore Cottage și aveau să rămână acolo de fiecare dată când vizitau Regatul Unit până când regele Charles i-a evacuat din reședința regală la începutul anului 2023.

Prințul Harry a scris în memoriile sale despre Frogmore: „Cândva, aceasta urma să fie casa mea pentru totdeauna. În schimb, s-a dovedit a fi doar o altă scurtă oprire”. În urma publicării memoriilor sale, soților Sussex li s-a spus să părăsească definitiv Grogmore Cottage, iar asta a însemnat că au rămas fără nicio reședință în Marea Britanie.

„Putem confirma că Ducelui și Ducesei de Sussex li s-a cerut să părăsească reședința lor de la Frogmore Cottage”, a transmis un apropiat al soților Sussex.

A nu avea un loc pe care să-l numească acasă în Regatul Unit a fost greu pentru Prințul Harry, care nu a reusit să-și convingă vechii prieteni să-l viziteze în Montecito.

Ducelui de Sussex îi lipsește viața la Londra

„Îi este dor de vechiul etonian [colegiu] și prietenii săi din armată, mulți dintre ei nu i-au vizitat, deoarece nu se înțeleg cu Meghan”, a declarat expertul regal pentru publicație.

„Harry este hotărât să-și găsească propria locuință permanentă în Regatul Unit, motiv pentru care își continuă acțiunea în justiție pentru a-l determina pe contribuabilul britanic să-i plătească securitatea”, a încheiat expertul.

Citește și: Casa Regală Britanică, noi dezvăluiri neașteptate despre Kate Middleton. Ce se întâmplă cu tratamentul ei + când ar putea reveni în public

FOTO: ProfiMedia | SURSE: InStyle, The Mirror

Urmărește CSID.ro pe Google News
Alice Moisescu - Web-Editor
Ambițioasă, consecventă și iubitoare de frumos, așa cum se descrie chiar ea, Alice este consultant de imagine. Și dacă în adolescență era fascinată de mănușile sau pălăriile bunicii și se inconjura de reviste precum Vogue, Marie Claire sau Harper’s Bazaar, ei bine... acum Alice este ...
citește mai mult
Recomandare video
Totul despre colonoscopie. Dr. Oana Dolofan: „Nu orice pacient poate face colonoscopie”