Pink, desemnată Femeia Anului 2013

Cântăreaţa Pink a fost desemnată Femeia Anului 2013, după ce artista americană a reuşit să ajungă în acest an pentru prima oară pe primul loc în topul Billboard al albumelor, au anunţat luni reprezentanţii acestei prestigioase publicaţii muzicale, citaţi de Reuters.
18.09.2013
Pink, desemnată Femeia Anului 2013

Cântăreaţa Pink a fost desemnată Femeia Anului 2013, după ce artista americană a reuşit să ajungă în acest an pentru prima oară pe primul loc în topul Billboard al albumelor, au anunţat luni reprezentanţii acestei prestigioase publicaţii muzicale, informează Reuters, citată de Mediafax.

Pink, în vârstă de 34 de ani, care a irupt pe scena muzicală în 2000, prezentându-se ca un o artistă „antidot” pentru tiparul „fata din vecini” adoptat de tinerele cântăreţe Britney Spears şi Christina Aguilera, şi-a lansat cel de-al şaselea album din carieră, „The Truth About Love”, în septembrie 2012.
Artista americană, al cărei nume real este Alecia Moore, a avut mare succes în anul care a trecut cu piese precum „Blow Me (One Last Kiss)”, „Try” şi „Just Give Me a Reason”, un duet cu Nate Ruess, membru al trupei rock Fun., care a ajuns pe primul loc în topul american al single-urilor (Billboard Hot 100).

„A fost un an incredibil şi sunt foarte recunoscătoare posturilor de radio care m-au sprijinit, dar şi fanilor şi prietenilor şi tuturor acelor oameni incredibil de talentaţi cu care am avut norocul să lucrez la acest album”, a declarat artista americană, într-un comunicat de presă.
Potrivit revistei Billboard, Pink a vândut în cariera ei peste 40 de milioane de albume pe plan mondial şi peste 20 de milioane de single-uri în format digital.
„Atunci când cifrele de la jumătatea anului 2013 ne-au parvenit, am constatat că Pink avea atât albumul, cât şi cântecul cu cele mai mari vânzări pentru o femeie în ultimul an şi un turneu mondial de mare succes, deja sold-out”, a declarat Bill Werde, directorul editorial al revistei Billboard.

Pink va primi acest trofeu – Women in Music – la viitoarea gală Billboard, care va avea loc în decembrie, la New York.
În 2012, cântăreaţa Katy Perry a primit acest premiu, care a mai fost acordat în anii trecuţi unor artiste cunoscute, precum Beyonce şi Taylor Swift.

 

Paula Rotaru
Paula Rotaru
A debutat în presa de sănătate în anul 2011, în redacția Farmacia Ta. Doi ani mai târziu intră în echipa Ce se întâmplă, Doctore?, alături de care este și astăzi. A scris peste 5.000 de articole în acest timp. Ține legătura cu medici din toate specialitățile și vă aduce zilnic ... citește mai mult
Cel mai nou articol Video:
Totul despre bypass gastric, operația care tratează obezitatea