Paula Seling, reţetă delicioasă de icre de post. Ingrediente surpriză pentru un preparat savuros în Postul Paştelui 2024 VIDEO

  • Publicat:
Paula Seling, reţetă delicioasă de icre de post. Ingrediente surpriză pentru un preparat savuros în Postul Paştelui 2024 VIDEO

Gabriela Cristea şi Paula Seling se întrec în reţete pe reţelele de socializare. Prima a devenit expertă în cozonaci, a doua vine pe nişa produselor fără carne.

Jamila ar trebui să fie îngrijorată deoarece vedete ca Paula Seling sau Gabriela Cristea au intrat în industria produselor culinare şi se pare că au talent şi priză la public.

Paula Seling le-a dezvăluit fanilor săi o rețetă vegană ce imită perfect tradiționalele icre, după ce în urmă cu câteva zile a preparat virtual şniţele de post.

Dacă ai vrea să te bucuri de o porție de icre la micul dejun, dar ții post și acum nu este nici dezlegare la pește, noi avem soluția ideală pentru tine. Paula Seling, care este vegană deja de ani buni de zile, a dezvăluit cum poți obține acest preparat pe bază de pește, fără, însă, să folosești… pește. Chiar dacă pare incredibil de crezut așa ceva, artista asigură că gustul final va fi unul aproape ca cel din rețeta originală și nu ai nevoie decât de câteva ingrediente simple. Vezi AICI care sunt ingredientele de care ai nevoie, dar și pașii pe care să-i urmezi!

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân