Pasti fericit!

articol
  • Publicat:
Pasti fericit!
Pasti fericit!

Chiar daca oamenii de stiinta nu s-au pus inca de acord asupra ponderii importantei noxelor si poluarii in producerea fenomenelor climaterice spectaculoase pe care le observam cu ochiul liber, ele au fara indoiala un impact puternic asupra sanatatii noastre. Il constatam la nivelul tenului, in starea de oboseala care ne copleseste uneori, in starile melancolice in care cadem fara nici o explicatie.

CSID says: nu intra in panica! Fiinta umana are o putere fantastica de adaptare si regenerare. Trebuie insa ajutata cu toate resursele: ai grija de echilibrul tau psihic, supravegheaza-ti mereu organismul, ai grija cu ce te hranesti si fa miscare!

Schimbandu-ti starea de spirit, ai mari sanse sa-ti gasesti partenerul ideal! Urmeaza modelul Dianei Munteanu, frumoasa blonda care a anuntat fericita ca ea si fotbalistul Claudiu Niculescu se aventureaza intr-o frumoasa si durabila casnicie. De-abia asteptam sa o vedem in postura de mireasa super glam, mai ales ca se pregateste intens pentru aceasta cu sport, diete si alte mici secrete. Avem si super noutati in revista. De exemplu, s-a demonstrat stiintific faptul ca jocul la calculator slabeste. Aceasta nu inseamna ca te vei bloca cu zilele in fata ecranului. Ia-ti laptopul si mergi in parc! Iar cand stai pe messenger si un nou prieten te invita la un joc… nu-l refuza!

Oricum, vorbind de frumusete, sanatate, cuceriri noi, tot de diete dam. Asta e! Trebuie sa mancam de minimum trei ori pe zi! Ne trebuie combustibil, dar si tentatiile sunt mari. Norocul este ca unii comercianti se mai gandesc si la noi si, chiar daca oferta e foarte modesta, avem totusi cu ce sa umplem frigiderul pentru a ne upgrada silueta perfecta. In numarul acesta, te ajutam sa afli cum poti sa schimbi look-ul frigiderului cu alimente light!

Ti-am mai zis de sport? Stiu ca ti-e lene! Doar inceputul e mai greu. Cum crezi ca reusesc vedetele? Si ma refer la cele adevarate, de la Hollywood! Nimeni nu reuseste fara sport! Hai sa vezi cele mai lucrate trupuri de staruri si poate ca te vei mobiliza.

Cu noi, castigi si bani de shopping! Si pentru ca mereu vizitam si descoperim cele mai bune centre de estetica, iti oferim si tie diverse tratamente de infrumusetare! Cadou de iepuras!

Urmărește CSID.ro pe Google News
O fata de Oscar
O fata de Oscar
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân