Mioara Roman, în stare gravă la spital. Oana: „Are nevoie de rugăciuni de vindecare”

  • Publicat:
Mioara Roman, în stare gravă la spital. Oana:
Sursa foto: Fanatik

Oana Roman şi-a anunţat fanii pe reţelele de socializare că mama ei a ajuns, din nou, pe mâinile medicilor. Starea de sănătate a Mioarei Român s-a agravat, din acest motiv a fost internată de urgenţă la spital, acolo unde se află şi în prezent.

Care este starea de sănătate a Mioarei Roman

În cursul zilei de joi, Mioara Roman a fost internată în spital, din cauza problemelor grave de sănătate.

Oana Roman a postat duminică un story pe pagina de Instagram în care le transmite fanilor că mama sa are nevoie de rugăciuni și le mulțumește că sunt alături de ea chiar și în astfel de momente.

„Am fost azi la mama și vă spun doar că are nevoie de rugăciuni multe. Are nevoie de rugăciuni de vindecare. Până la urmă, lucrurile se întâmplă așa cum vrea Dumnezeu, dar în momentul acesta e nevoie de rugăciune pentru ea.

Știu că voi faceți mereu asta pentru mine și că ori de câte ori vorbesc cu voi, vă rugați pentru mine. Cum eu sunt atât de singură în această luptă în a o ține în viață cât mai bine, știu că vă am și pe voi alături și vă mulțumesc,”  a scris Oana pe pagina sa de Instagram.

Sursa foto: Fanatik

Oana Roman, declaraţii dure la adresa tatălui ei

Însă, declarațiile nu se opresc aici. Ulterior, fiica lui Petre Roman a mai publicat un mesaj pe pagina sa în care a menționat faptul că nici tatăl său, nici Catinca, sora ei, nu s-au interesat niciun moment de starea de sănătate a mamei sale, lucru care a dezamăgit-o profund. În schimb, au existat câțiva prieteni care i-au fost alături în momentele dificile.

„Vă mulțumesc pentru mesaje și rugăciuni. Contează enorm pentru mine. Cumva, mă sprijin pe voi, căci… nimeni dintre rudele mele nu s-a interesat în aceste zile de starea mamei”, a scris Oana pe InstaStory.

„Atunci când realizezi că nu ești singur. Deși tata, sora și nici prea mulți apropiați nu par că au disponibilitatea să întrebe ce faci? Ești ok?, sunt câțiva de la care poate nu te așteptai, și care fac diferența. Și-ți dau putere, ca și mulți dintre voi. Sunt recunoscătoare”, a mai transmis vedeta.

În 2007, divorțul lui Petre Roman lua prin surprindere pe toată lumea la acea vreme. Fostul premier al României și Mioara Roman păreau să aibă unul dintre cele mai trainice cupluri din politică. Aceștia s-au separat după o legătură de peste 30 de ani.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân