O aniversare cu daruri si… situatii surpriza!

Ca orice alt eveniment festiv, si aniversarea zilei de nastere e o dubla provocare. In joc intra atat sarbatoritii, cat si toti cei cu roluri secundare: familie, prieteni, colegi de serviciu. Se poate intampla insa ca socotelile initiale sa nu se potrivea
  • Publicat:
O aniversare cu daruri si... situatii surpriza!
O aniversare cu daruri si... situatii surpriza!

Calu’ de dar…
Fii sincera si tie ti s-a intamplat sa nu stii ce sa oferi in cvasi aniversari si ocazii festive. Asa ca incearca macar sa nu se vada ca in cutia cu funda e cadoul conventional sau si mai rau e fix ce nu-ti doreai. Ghici cine e mai in masura de o surpriza ca asta?

Lasa-te prada bunei dispozitii!
Te-a inundat pentru a nu stiu cata oara vecinul, esti pe fuga dar cineva
ti-a blocat masina in parcare si nu stii de unde sa-l iei, te-a sunat stilistul si te roaga sa-ti faci o reprogramare, chiar daca intentionai sa-i dai gata pe toti cu noua schimbare de look… Nu ceda nervos si priveste jumatatea plina a paharului.

Coincidenta… fir-ar sa fie!
Aterizezi dimineata devreme, cu zambetul pe buze, inaintea celorlalti colegi, pregatita sa dovedesti prioritatile din ziua respectiva. Surpriza! Un imens buchet de trandafiri te astepta pe birou. Tresari. Cine te apreciaza atat de mult? Nici nu apuci sa te dezmeticesti bine, ca te si trezesti cu receptorul in mana. „Buna dimineata, ne cerem scuze, s-a comis o greseala, florile trebuie sa ajunga intr-un alt departament.” Ups!

Unda verde tentatiilor culinare
Stim cat de greu este cand prajitura cu frisca iti activeaza papilele gustative, cand bucatica de friptura iti face cu ochiul, dar legea e facuta sa fie incalcata. Se aplica in orice context, chiar daca esti la dieta. Asa ca e randul tau sa-ti surprinzi prietenii cu delicii culinare dintre cele mai gustoase si pline de calorii. Daca-i bal, bal sa fie!

Pune-te bine cu toata lumea!
Ai acum o buna ocazie sa obtii oarece beneficii de unde nu te astepti. „Astazi e ziua mea” functioneaza mai ceva ca „Sesam deschide-te!” din povestea cu cei 40 de hoti. E mai greu sa te refuze omu’ in astfel de conditii aniversare.

Sufla si in tort, chiar daca esti mare!
Potrivit unor studii de specialitate, cu cat inainteaza in varsta, femeile devin tot mai afectate de cifra la care se mai adauga un 1, mai ales daca se lasa si cu o schimbare de prefix. Spune „si ce daca…” si vezi sa stingi toate lumanarile chiar de la prima incercare. Iti pui o dorinta si se va indeplini…

Urmărește CSID.ro pe Google News
Diana Suciu
Diana Suciu este un jurnalist cu experienţă în realizarea de ştiri şi articole pentru on line, fiind unul dintre primii redactori ai site-ului “Ce se întâmplă, doctore?”. De-a lungul timpului, Diana Suciu a scris sute de ştiri, articole şi interviuri atât pentru revista “Ce se întâmplă, ...
citește mai mult
Andreea Esca
Andreea Esca
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”