Nu le spune, nici in ruptul capului…

Il iubesti si te iubeste, nimic de zis, totul este perfect intre voi si asa ar trebui sa ramana. Micile sicane insa isi fac aparitia cand va este lumea mai draga si va amarasc zilele. Fiti pe faza si scurtati-le durata de viata. Tine unele pentru tine si
  • Publicat:
Nu le spune, nici in ruptul capului...
Nu le spune, nici in ruptul capului...

Tine Pentru Tine
1 „Honey, astazi am facut cunostinta cu noul coleg. E un tip super!” Cam greu de suportat pentru un barbat, numai el are dreptul sa intoarca capul…
2 „Ce-i cu mesajul acesta? Inca iti mai scrie?” Lasa-l sa gestioneze singur problemele mai delicate. Altfel nu faci decat sa inrautatesti situatia.
3 „La ora asta se vine?” Nu incerca sa-l tii din scurt. Cu cat are mai multa libertate, cu atat cresc sansele sa fie un copil cuminte.
4 „Nu bei cam mult? La al catelea pahar esti?” Daca nu vorbim de un obicei, incearca sa te faci ca nu vezi si lasa-l sa se simta bine. Un taxi rezolva problema.
5 „Colega mea mereu primeste cate-o atentie! Tu cand mi-ai luat ultima oara o floare?” Lovitura sub centura. Fii mai diplomata, daca vrei sa umpli vreo vaza.
6 „Nu cheltuiesti prea multi bani pe hobby-urile tale?” Cu pasiunea nu-i de glumit. Gestioneaza problema cu calm si fa-l sa inteleaga ingrijorarea ta. Sau gaseste-ti si tu un hobby!
7 „Mama ta nu ne viziteaza cam des?” Nu-ti face dusmani, mai ales o coana mare care le stie pe ale ei…
8  „Ai auzit de cuvantul preludiu?” Vezi ca s-ar putea sa faca urticarie. El care crede ca e as in asternut…

Ce Tine Pentru El?
1 „Ziceai ca ai fost azi la coafor?” Direct la tinta, doar stie cat de mult conteaza pentru o femeie orice schimbare. Si unde mai pui ca e vorba de look.
2  „Te-ai cam ingrasat, ce ai de gand?” Auzi cine vorbeste, ca parca ar fi perfect. Da, ce sa-i faci, avantaj serviciu: „el poate sa fie un pic mai frumos decat dracu’…”
3 „Dar asta-i rochie? Cine ti-o fi zis ca iti sta bine?” E plina lumea numai de experti in ale modei. Spune-i frumos ca nu e cazul sa faca pe stilistul.
4 „Ori eu, ori familia ta!” Domnule aici, chiar ai dat-o in bara. Indiferent de situatie, sangele apa nu se face…
5 „Si prietena aceasta a ta, ma scoate din minti! Nu se poate sa va vedeti mai rar?” Cata diplomatie, domnule! E doar prietena din copilarie cu care ai impartit atatea… 
6  „Bine ca le stii tu pe toate!” Asteapta-te la o astfel de replica, mai ales daca il critici cand se afla cineva de fata. Ce conteaza daca ai dreptate!?
7 „Da, mai lasa-ma draga, ca ma sufoci cu atata grija!” Atunci ia lasa-l draga, macar pentru o vreme, sa vezi cum se da pe brazda.
8 „Ce te-ai face fara mine?” Si chiar asa. Daca n-ar fi el s-ar darama pamantul, vorba aceea. Ia o pauza, ca sa vada cate poti sa faci si singura. 
9 „Asta-i ciorba? Mai bine o rugam pe mama, sa gateasca ea…” Stiu si ei una si buna, ca intr-ale gospodariei nici una nu-i ca mama.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Totul despre relatii si iubire
Totul despre relatii si iubire
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân