Nicoleta Luciu a nascut un baiat

Vedeta de televiziune Nicoleta Luciu a nascut, azi, 22 septembrie, la o clinica din Ungaria, un baiat, al carui nume este Zsolt.
  • Publicat:
Nicoleta Luciu a nascut un baiat
Nicoleta Luciu a nascut un baiat

Vedeta de televiziune Nicoleta Luciu a nascut, azi, 22 septembrie, la o clinica din Ungaria, un baiat, al carui nume este Zsolt, informeaza un comunicat al postului de televiziune Acasa TV.

Vedeta Acasa TV a nascut prin cezariana, iar bebelusul este sanatos, masoara 56 de centimetri si cantareste 3,700 kilograme.

Micutul Zsolt a fost asteptat pe holurile clinicii de tatal lui si de bunicile sale.

"Nu pot sa explic in cuvinte cat de fericit sunt, am stat in fata salonului, am mers cu copilul cand l-a spalat, cand l-a imbracat, iar apoi m-am intors la Nicoleta si am asigurat-o ca cel mic este bine. Mamele noastre sunt foarte fericite, a venit pe lume primul lor nepot", a declarat Zsolt Csergo.

Echipa "Povestirilor adevarate" i-a insotit in capitala Ungariei pe Nicoleta Luciu si Zsolt Csergo, iar telespectatorii vor avea ocazia sa vada, in exclusivitate, in editia din 25 septembrie a emisiunii, un material de la nasterea micutului Zsolt.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Paula Rotaru - Senior Editor
Senior Editor, [email protected] A făcut parte din echipa Ce se întâmplă, Doctore? în perioada aprilie 2013-decembrie 2023. Articolele sale cuprind informații despre diverse afecțiuni, alimentația echilibrată, îngrijirea pielii și sănătatea emoțională. Colaborări: Viața ...
citește mai mult
Cele mai destepte dive de la Hollywood
Cele mai destepte dive de la Hollywood
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”