Monica Columbeanu concureaza la „Dansez pentru tine”

Catalin Maruta a dezvaluit la el in emisiune ca Monica Columbeanu ar putea fi una dintre concurentele de la "Dansez pentru tine".
  • Publicat:
Monica Columbeanu concureaza la
Monica Columbeanu concureaza la "Dansez pentru tine"

Catalin Maruta a dezvaluit la el in emisiune ca Monica Columbeanu ar putea fi una dintre concurentele de la "Dansez pentru tine", in noul sezon.

Invitata impreuna cu fiica, mama si soferul personal la emisiunea "Happy Hour" prezentata de Catalin Maruta, Monica Columbeanu a povestit despre viata la Izvorani, cadourile primite de ziua ei, dar si despre planurile referitoare la cariera profesionala.

Gazda a pus accentul pe faptul ca in viitor vor lucra "in aceeasi ograda" si i-a amintit Monicai ca trebuie sa invete sa danseze bine.

Maruta a alimentat astfel zvonurile conform carora sotia lui Irinel negociaza in prezent cu trustul PRO pentru participarea la o noua editie a emisiunii "Dansez pentru tine". Si aceasta la scurt timp dupa ce a refuzat oferta venita de la Kanal D pentru a prezenta show-ul "Dancing on Ice", varianta pe gheata a spectacolului pus in scena la PRO TV.
 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Diana Suciu
Diana Suciu este un jurnalist cu experienţă în realizarea de ştiri şi articole pentru on line, fiind unul dintre primii redactori ai site-ului “Ce se întâmplă, doctore?”. De-a lungul timpului, Diana Suciu a scris sute de ştiri, articole şi interviuri atât pentru revista “Ce se întâmplă, ...
citește mai mult
Madonna a pozat dezbracata si neepilata
Madonna a pozat dezbracata si neepilata
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân