Monica Columbeanu concureaza la „Dansez pentru tine”

Catalin Maruta a dezvaluit la el in emisiune ca Monica Columbeanu ar putea fi una dintre concurentele de la "Dansez pentru tine".
Autor: Diana Suciu
Monica Columbeanu concureaza la „Dansez pentru tine”
Monica Columbeanu concureaza la "Dansez pentru tine"

Catalin Maruta a dezvaluit la el in emisiune ca Monica Columbeanu ar putea fi una dintre concurentele de la "Dansez pentru tine", in noul sezon.

Invitata impreuna cu fiica, mama si soferul personal la emisiunea "Happy Hour" prezentata de Catalin Maruta, Monica Columbeanu a povestit despre viata la Izvorani, cadourile primite de ziua ei, dar si despre planurile referitoare la cariera profesionala.

Gazda a pus accentul pe faptul ca in viitor vor lucra "in aceeasi ograda" si i-a amintit Monicai ca trebuie sa invete sa danseze bine.

Maruta a alimentat astfel zvonurile conform carora sotia lui Irinel negociaza in prezent cu trustul PRO pentru participarea la o noua editie a emisiunii "Dansez pentru tine". Si aceasta la scurt timp dupa ce a refuzat oferta venita de la Kanal D pentru a prezenta show-ul "Dancing on Ice", varianta pe gheata a spectacolului pus in scena la PRO TV.