Minune în viața lui Christian Sabbagh: Fiul său se transformă după o intervenție chirurgicală complexă

Christian Sabbagh a împărtășit o veste emoționantă despre fiul său, Georges, care a suferit o intervenție chirurgicală pentru autism în Austria.
  • Publicat:

Christian Sabbagh a dezvăluit că fiul său, Georges, în vârstă de aproape 6 ani, a fost diagnosticat cu autism. Micuțul a suferit o intervenție chirurgicală complexă în Viena.

Cum se simte fiul lui Christian Sabbagh

În urma acestei operații, micuțul a avut parte de o schimbare semnificativă, care l-a emoționat profund pe tatăl său.

„Geo e total schimbat”, a mărturisit Christian Sabbagh într-o postare recentă pe pagina sa de Facebook.

El a împărtășit o fotografie emoționantă cu fiul său și cu surioara acestuia. Întâlnirea lor după operație a fost o adevărată bucurie pentru familie. Prezența surorii lui Georges a fost de un real sprijin în procesul de recuperare.

Jurnalistul și-a exprimat recunoștința față de progresul făcut de micuțul său. El a subliniat faptul că această schimbare este rezultatul unei intervenții chirurgicale și a efortului susținut al familiei în încercarea a-l ajuta pe Georges să depășească obstacolele asociate cu diagnosticul de autism.

Provocările cu care se confruntă micuțul Georges

În trecut, Christian Sabbagh a fost sincer în legătură cu provocările pe care le-au întâmpinat în fața acestei situații delicate. El a explicat că operația a fost suportată integral din resursele lor financiare, subliniind că rezultatele sunt influențate de o serie de factori, inclusiv vârsta copilului și stadiul său de dezvoltare înainte de intervenție.

„Iulia Sabbagh: Bună dimineața! Pentru că situația lui Geo a stârnit curiozitatea multora, vreau să aduc câteva clarificări! Nu fac reclamă nimănui, am plătit această intervenție ca orice alt pacient! Rezultatele autotranspantului depind de foarte mulți factori, vârsta la care se face intervenția, achizițiile copilului până la acel moment contează foarte mult cum, de altfel, contează mult și diagnosticul copilului, pentru că niciun caz nu se aseamănă cu celălalt! Rezultatele depind de cât de afectat este copilul, de la ce scor ATEC se pornește.

Am văzut aici copiii care erau la a treia intervenție și nu vorbeau deloc! Nu vreau să credeți în miracole, orice părinte trebuie să se documenteze înainte și să aleagă ce consideră el că este benefic copilului său! Înainte de intervenție, domnul profesor dr. Kobinia m-a asigurat că rezultatele se vor vedea curând la Geo, pentru că, repet, el avea deja niște achiziții datorită zecilor de ore de terapie pe care le face săptămânal!”, a scris Christian Sabbagh, în cadrul unei postări pe Facebook.

Aprecierea pentru progresele observate la Georges este reflectată în fiecare mesaj pe care jurnalistul îl transmite comunității online, unde continuă să ofere sprijin și informații celor care se confruntă cu situații similare.

Sursă foto – Facebook

Urmărește CSID.ro pe Google News
Maria Crișan - Web-editor
Sunt pasionată de tot ce ține de sănătate și lifestyle. Jonglând dintotdeauna cu „armele” cele mai puternice, cuvintele, îmi place să împărtășesc cu cititorii diverse sfaturi și idei despre tot ceea ce înseamnă o viață trăită sănătos și frumos. Lucrez în jurnalism de 3 ani, ...
citește mai mult
Recomandare video
Varză cu Cârnați Oltenești și omletă cu Șuncă Praga și Cotlet Haiducesc