Mihai Morar impresionat de medicii care tratează cu succes autismul, ADHD, depresia, insomniile sau burn out

Mihai Morar, realizatorul podcastului Fain & Simplu, este profund impresionat de doi dintre cei mai speciali medici care au trecut pragul studioului de podcast. Alina Robu și Diana Nemeș cei doi specialiști care explică, pe înțelesul tuturor, știința viitorului.
  • Publicat:
Mihai Morar impresionat de medicii care tratează cu succes autismul, ADHD, depresia, insomniile sau burn out
Brain mapping, neurofeedback, neuroștiința. Concepte desprinse dintr-un film? Nicidecum. Sunt practicile pe care cei de la Institutul BrainMap Neuroscience le aplică din 2019 pentru a identifica și trata autismul, ADHD, depresia, insomniile, burn out-ul și alte tulburări neurologice. Un institut fondat de un medic primar și un psihoterapeut, Diana Nemeș și Alina Robu, o alianță interdisciplinară menită să trateze diverse afecțiuni neuropsihice ale unor boli degenerative și multe altele.

 

Sunt bolile omului modern netratabile? Este tratamentul medicamentos suficient? Și ce alegi între medicina alopată, psihanaliză și tratamente alternative? Sunt probleme reale cu care se confruntă tot mai mulți, astăzi. Toate acestea sunt discutate într-un nou episod de podcast care îmbină limbajul creierului cu nevoile inimii.

 

„Este fabulos acest episod. Aș fi stat de vorbă ore în șir cu Alina și Diana, femeile-medic de la Institutul Brain Map care scanează și antrenează creiere. Vedeți podcastul pe Youtube sau îl puteți asculta pe platformele audio de podcasting. Pregătiți-vă în cele peste 2 ore de conversație la informații foarte valoroase pentru noi cei din civilizația care trăiește în minte și pentru care bolile vin din creier. Și tot acolo au vindecare. E foarte concentrat acest podcast si îți recomand să îl asculți cu pixul și carnetul de notițe în mână. Sunt impresionat de câtă cunoaștere avem la dispoziție în zilele noastre, accesul la ea e gratuit și mi-aș dori să avem fiecare motivația să facem transformări bune în viața noastră.”, povestește Mihai Morar.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân