Lui Brad Pitt ii plac blondele?!

Brad Pitt, a fost surprins cochetand cu o alta femeie, iar Angelina ar trebui sa-si faca probleme - nu este prima data cand se intampla.
  • Publicat:
Lui Brad Pitt ii plac blondele?!
Lui Brad Pitt ii plac blondele?!

Brad Pitt, a fost surprins cochetand cu o alta femeie, iar Angelina ar trebui sa-si faca probleme – nu este prima data cand se intampla.

Cea care l-a vrajit pe Brad este partenera lui din filmul "Inglorius Bastards", regizat de Quentin Tarantino, pe care cei doi il realizeaza la Berlin. Este vorba de senzuala actrita  Diane Kruger, de care Brad nu se mai desparte pe platourile de filmare.

Surse din cadrul echipei de filmare sustin ca starul hollywoodian flirteaza cu Diane si este extrem de tandru si atent. Ba mai mult, in loc sa se grabeasca spre casa, unde il asteapta Angelina si cei sase copii ai lor, Brad prefera sa-si petreaca timpul in compania blondei actrite.

Conform unor surse din anturajul Angelinei Jolie, aceasta are cu atat mai multe motive sa se teama de o eventuala idila intre Brad si Diane cu cat actrita de origine germana a fost marul discordiei si in timpul mariajului dintre Pitt si Jennifer Aniston.

Atunci, fosta nevasta a lui Brad a facut adevarate crize de isterie din cauza relatiei extrem de apropiate dintre Brad si Diane pe platourile de filmare de la pelicula "Troia".

Intre Brad si Jennifer au fost discutii extrem de aprinse pe seama presupusei idile pe care actorul o avea cu colega sa de breasla, desi el sustinea ca era vorba doar de o relatie de prietenie. Se pare ca Aniston nu avea insa deloc incredere in Diane, despre care avea informatii ca ar fi o distrugatoare de familii.

"Angelina nu mai are incredere in Brad si se teme foarte mult de apropierea periculoasa dintre el si Diane, mai ales ca stie ce s-a intamplat cu Aniston", a dezvaluit un amic al Angelinei.

 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân