Loredana va canta o piesa a ei alaturi de concurentii de la “Vocea Romaniei”

Incepand din aceasta saptamana, “Vocea Romaniei”, super show-ul de la ProTV va fi difuzat si vinerea de la ora 20:15. Maine seara este randul Loredanei si a lui Marius Moga sa isi aduca concurentii in ring.
  • Publicat:
Loredana va canta o piesa a ei alaturi de concurentii de la “Vocea Romaniei”
Loredana va canta o piesa a ei alaturi de concurentii de la “Vocea Romaniei”

Incepand din aceasta saptamana, „Vocea Romaniei”, super show-ul de la ProTV va fi difuzat si vinerea de la ora 20:15. Maine seara este randul Loredanei si a lui Marius Moga sa isi aduca concurentii in ring.

Va fi o seara dificila, cu decizii greu de luat si asta pentru ca toti cei 8 concurenti si-au pregatit intens momentele. La fel ca si in editia precedent, antrenorii au pregatit un duet alaturi de concurentii din echipa lor. „Va fi sublim!

Vom canta o piesa scrisa de mine in 1994 de pe albumul Atitudine pe care o voi canta pentru prima oara impreuna cu alte 4 voci”, a declarat Loredana. Invitata speciala a show-ului de maine seara va fi Kate Ryan, artista belgiana cunoscuta pentru hit-urile „Voyahe, Voyage” si „Ella Elle L’a”.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Elena Nistor
Elena Nistor este redactor colaborator al site-ului “Ce se întâmplă, doctore?”, articolele sale fiind dedicate sănătăţii şi sexualităţii. Temele pe care le abordează Elena Nistor se bucură de mare succes în rândul celor care îşi doresc să afle informaţii utile în ceea ce priveşte ...
citește mai mult
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”