Cristina Spatar, tentata de sorici, carnati si caltabosi

Cristina Spatar a petrecut un weekend pur romanesc in compania socrilor care s-au pregatit de Craciun taind porcul. "Imbatata" de miros, artista, care in general este foarte atenta la ce mananca, mai ca ar fi mancat niste... sorici!
  • Publicat:
Cristina Spatar, tentata de sorici, carnati si caltabosi
Cristina Spatar, tentata de sorici

Cristina Spatar a petrecut un weekend pur romanesc in compania socrilor care s-au pregatit de Craciun taind porcul. „Imbatata” de miros, artista, care in general este foarte atenta la ce mananca, mai ca ar fi mancat niste… sorici!

Se pare ca perioada sarbatorilor este una mult asteptata in familia cantaretei, aceasta preferand sa petreaca in fiecare an aceste evenimente minunate impreuna cu cei dragi. Cristina a gustat din soricii cu pricina, iar acum asteapta carnatii, caltabosii si alte bunatati:

„Imi place sa gust din preparatele traditionale de Craciun, mai ales ca soacra mea ne pregateste intotdeauna de sarbatori mancaruri extrem de gustoase. Desi am mancat sorici, si cu siguranta voi gusta si din carnati, caltabosi sau alte bunatati, niciodata nu am facut excese si nu o sa incep acum.” a marturisit Cristina pentru Showbiz.ro.

Sursa: Showbiz.ro

Urmărește CSID.ro pe Google News
Elena Nistor
Elena Nistor este redactor colaborator al site-ului “Ce se întâmplă, doctore?”, articolele sale fiind dedicate sănătăţii şi sexualităţii. Temele pe care le abordează Elena Nistor se bucură de mare succes în rândul celor care îşi doresc să afle informaţii utile în ceea ce priveşte ...
citește mai mult
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân