Le mai tineti minte pe gemenele Indiggo? Canta cu Kanye West si Jay-Z!

Stabilite de circa 4 ani in New York, gemenele Indiggo au dat lovitura anul acesta, dupa ce cu 3 ani in urma s-au facut de ras la show-ul America's Got Talent, iar anul trecut au aparut cateva secunde intr-un videocalip al lui 50 Cent.
  • Publicat:
Le mai tineti minte pe gemenele Indiggo? Canta cu Kanye West si Jay-Z!
Le mai tineti minte pe gemenele Indiggo? Canta cu Kanye West si Jay-Z!

Stabilite de circa 4 ani in New York, gemenele Indiggo au dat lovitura anul acesta, dupa ce cu 3 ani in urma s-au facut de ras la show-ul America’s Got Talent, iar anul trecut au aparut cateva secunde intr-un videocalip al lui 50 Cent.

Surorile Indiggo au reeditat o piesa romaneasca traditionala, „Fetele de la Capalna”, pregatindu-se sa lanseze un videoclip pentru piesa, intitulata „La, la, la”.

Numai ca, intre timp, rapperii Kanye West si Jay-Z au fost placut impresionati de soundul acesteia si au folosit vocile si refrenul piesei fetelor pentru piesa lor, „Murder to Excellence”.

Piesa rapperilor face parte de pe albumul „Watch the Throne”, pe care sotul lui Beyonce l-a realizat in colaborare cu Kanye West si pe care lansat in vara aceasta, pe 8 august.

Asculta mai jos piesa lui Kanye West si Jay-Z in colaborare cu Indiggo!

Iar acum dati un click pentru a vedea originalul, adica piesa „La, la, la” a gemenelor Indiggo. Videoclipul este realizat pe terasa unui bloc din New York:

Urmărește CSID.ro pe Google News
Elena Nistor
Elena Nistor este redactor colaborator al site-ului “Ce se întâmplă, doctore?”, articolele sale fiind dedicate sănătăţii şi sexualităţii. Temele pe care le abordează Elena Nistor se bucură de mare succes în rândul celor care îşi doresc să afle informaţii utile în ceea ce priveşte ...
citește mai mult
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân