La 54 de ani e neschimbată! Vezi ce face Daniela Gyorfi –interviu exclusiv

Pentru siluetă a renunțat chiar și la alimentul care îi face maximă plăcere.
  • Publicat:
La 54 de ani e neschimbată! Vezi ce face Daniela Gyorfi –interviu exclusiv
Câti ani are Daniela Gyorfi? Foto: arhiva artistei

Este una dintre cele mai longevive artiste din România. Încă de la debutul ei, în 1991, la Festivalul Mamaia, unde a fost premiată a fost o prezență nonconformistă. Și a rămas. Cu o siluetă de indiviat. Cu care a rămas. Am aflat ce obiceiuri de viață o ajută să fie în formă maximă.

CSÎD: Peisajul muzical s-a schimbat mult în ultimii 30 de ani. Dar cum te-ai schimbat tu?
Daniela Gyorfi: Schimbarea este absolut normală. Și fiind că am propria-mi casă de discuri, eu iau toate deciziile, astfel cânt doar ceea ce îmi place. Legat de machiaj, păr și vestimentație lucrez cu cei mai talentați oameni. Echipa mea are mereu grijă de imaginea mea.

Daniela Gyorfi – o artistă nonconformistă încă de la debut

CSÎD: Ești cunoscută ca find una dintre cele mai sexy artiste din România, rol de pionierat. Cum este să fii trend setter?

Daniela Gyorfi: Este clar că mă bucur dacă pot fi un model pentru alți artiști și artiste. Toată lumea are acces la informații, și eu mă inspir câteodată de la marile artiste în legătură cu ultimele trenduri în machiaj, haine, stil. Mereu am fost cu un pas înaintea vremurilor și am adus ceva nou. Pe moment poate controversat, apoi, normalizat, devenit trend. Deși de multe ori mi-am văzut ținutele, machiajul, părul copiate, e ceva normal, nu am inventat Alfa și Omega.

CSÎD: Ce artistă interțională îți place?

Daniela Gyorfi: Și mie îmi place foarte mult Beyonce.

Face și tratamente dar și sport pentru siluetă

CSÎD: Cum îți menții silueta?
Daniela Gyorfi: Cu efort. Și încă nu fac efortul pe care mi-l doresc, însă fac și tratamente. De două luni de zile nu am mai mâncat nici măcar cartofi prăjiți, deși erau preferații mei.

CSÎD: Ce dietă ai?
Daniela Gyorfi: Am renunțat complet la zahăr, patiserie, mâncăruri nesănătoase. Mănânc conștient și țin un stil de viață strict și extrem de sănătos.

Se îngrijește cu tratamente moderne dar are parte și de machiaj profesionist

daniela gyorfi octav mardale
Daniela Gyorfi și Octav Mardale, make-up artist, foto arhivă

CSÎD: Cum îți îngrijești pielea?
Daniela Gyorfi: Merg la spa, încerc tratamente care au evoluat, merg la clinici care au aparate de ultimă generație, iar pe lângă asta și make-up artist-ul meu Octavian Mardale are grijă să îmi strălucească mereu pielea și să arăt cât mai bine.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Mădălina Drăgoi - Editor
 Senior Editor si Fashion Stylist Acum ceva timp, mă aflam la Atena, la o conferinţă internaţională despre frumuseţe şi industria de profil. În sală erau jurnaliste din toată Europa. Reprezentau în special presa glossy. Multe dintre ele erau parcă scoase din paginile revistelor pentru ...
citește mai mult
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân