Kristen Stewart a primit trofeul de „Bătăuşa preferată”

Kristen Stewart şi One Direction au fost marii câştigători ai ceremoniei Nickelodeon Kids' Choice Awards ce a avut loc sâmbătă, actriţa şi trupa primind câte două trofee, informează contactmusic.com, citată de Mediafax.
Kristen Stewart a primit trofeul de „Bătăuşa preferată”

Kristen Stewart şi One Direction au fost marii câştigători ai ceremoniei Nickelodeon Kids’ Choice Awards ce a avut loc sâmbătă, actriţa şi trupa primind câte două trofee, informează contactmusic.com, citată de Mediafax.

Actriţa de 22 de ani a fost numită „actriţa favorită de film” la respectiva gală, pentru prestaţia sa din ultimul film al seriei „Amurg”, dar a intrat şi în posesia trofeului de „Bătăuşa preferată” pentru rolul său din „Albă ca Zăpada şi Războinicul Vânător/ Snow White and the Huntsman”.

Stewart a fost tratată în spiritul „etichetei” acestei ceremonii – a fost îmbrăţişată de prezentatorii Sandra Bullock şi Neil Patrick Harris şi astfel a fost mânjită cu o pastă verde şi lipicioasă.

De pasta verde nu a scăpat nici rapperul Pittbull care a fost acoperit din cap până-n picioare de aceasta, după ce a cântat în duet cu Christina Aguillera.

Membrii trupei One Direction au lipsit de la ceremonie, deoarece aveau un concert la Birmingham, dar au fost numiţi „trupa favorită” şi au primit şi trofeul pentru „cântecul preferat”- pentru „What Makes You Beautiful”.

Printre câştigătorii Nickelodeon Kids’ Choice Awards s-au numărat Johnny Depp („actorul preferat”) şi „Jocurile Foamei” („filmul preferat”).

Kristen Stewart

Cel mai nou articol Video:
Conf. univ. dr. Cristian Surcel: adenom versus cancer de prostată