Kelly Rowland: Nu regret ca mi-am marit sanii!

"Este ceva ce mi-am dorit cu adevarat sa fac pentru mine - nu pentru un barbat, nu pentru cariera. Pentru mine. Si imi plan la nebunie", a spus Kelly.
  • Publicat:
Kelly Rowland: Nu regret ca mi-am marit sanii!
Kelly Rowland: Nu regret ca mi-am marit sanii!

Fosta colega de trupa a lui Beyonce a cunoscut succesul dupa destramarea Destiny’s Child datorita unor colaborari interesante pe plan muzical. Insa, dupa ce s-a vazut singura pe scena, Kelly Rowland a hotarat sa apeleze la un mic truc care sa-i creasca increderea in sine: implantul cu silicon.

Cantareata nu era foarte dotata de Mama Natura, asa ca si-a marit sanii in octombrie, 2007. A fost o hotarare pentru care s-a gandit mult inainte, dar de care este multumita si in prezent. „Este ceva ce mi-am dorit cu adevarat sa fac pentru mine – nu pentru un barbat, nu pentru cariera. Pentru mine. Si imi plac la nebunie (sanii, n. red.)”, a declarat artista pentru revista Cosmopolitan.

Sursa: US Magazine

Urmărește CSID.ro pe Google News
Elena Nistor
Elena Nistor este redactor colaborator al site-ului “Ce se întâmplă, doctore?”, articolele sale fiind dedicate sănătăţii şi sexualităţii. Temele pe care le abordează Elena Nistor se bucură de mare succes în rândul celor care îşi doresc să afle informaţii utile în ceea ce priveşte ...
citește mai mult
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân