Kate Middleton s-ar putea retrage din viața publică? Anunțul soției lui William a uimit pe toată lumea: ​„Îmi pare foarte rău”

  • Publicat:

Kate Middleton, în vârstă de 42 de ani, traversează o perioadă dificilă din punct de vedere medical. În luna martie, soția lui William anunța că a fost diagnosticată cu cancer. Deși urmează un tratament, boala o obligă pe Kate Middleton să se retragă din viața publică. Recent, soția Prințului William a făcut un anunț care a întristat pe toată lumea. Și-ar fi dorit să ia participe la „Trooping The Colour”, evenimentul dedicat Regelui Charles, dar doctorii au sfătuit-o că este mai bine să nu se implice în activitățile regale. 

Kate Middleton s-ar putea retrage din viața publică?

Kate Middleton se află sub stricta supraveghere a medicilor, după ce a anunțat public că are cancer. Urmează un tratament strict, iar doctorii au sfătuit-o să nu se implice în viața publică. Mai mult, nu a putut lua parte nici la un eveniment dedicat socrului său, Regelui Charles al III-lea, motiv pentru care a transmis o scrisoare tuturor, în care a precizat că „îi pare foarte rău”.

Citiți și: Casa Regală Britanică, noi dezvăluiri neașteptate despre Kate Middleton. Ce se întâmplă cu tratamentul ei + când ar putea reveni în public

Starea de sănătate nu îi permite Prințesei de Wales să se implice activ în viața publică și nici să își îndeplinească anumite îndatoriri. În acest weekend, are loc un eveniment numit „Trooping The Colour”. Inițial, Kate ar fi trebuit să participe la pregătirile pentru acest eveniment dedicat Regelui Charles al III-lea, însă nu a făcut-o, pentru că a ales să urmeze sfaturile medicilor.

​„A fi colonelul vostru rămâne, pentru mine, o onoare și îmi pare foarte rău că nu pot să dau salutul la parada Colonel’s Review din acest an! Vă rog să transmiteți scuzele mele întregului regiment, însă sper că voi putea să vă reprezint din nou pe toţi foarte curând!”, se arată în scrisoarea Prințesei de Wales.

Kate Middleton are cancer

Kate Middleton a vorbit deschis despre problemele de sănătate pe care le are, într-un videoclip public publicat în data de 22 martie 2024. Prințesa de Wales a fost diagnosticată cu o formă de cancer și urmează chimioterapie preventivă.

„Sperăm că veți înțelege că, în calitate de familie, avem acum nevoie de timp, spațiu și intimitate în timp ce îmi termin tratamentul. Munca mea mi-a adus întotdeauna un sentiment profund de bucurie și aștept cu nerăbdare să mă întorc când voi putea, dar pentru moment trebuie să mă concentrez pe o recuperare completă. Pentru toți cei care se confruntă cu această boală, sub orice formă, vă rog să nu vă pierdeți credința sau speranța. Nu sunteți singuri”, a transmis Kate Middleton, la finalul lunii martie.

Sursa: The Independent

Sursa foto: Profimedia

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Varză cu Cârnați Oltenești și omletă cu Șuncă Praga și Cotlet Haiducesc