Kate Beckinsale răspunde criticilor privind aspectul ei fizic: „Încerc să supraviețuiesc”

Kate Beckinsale a răspuns cu sinceritate și emoție la criticii privind aspectul ei fizic, dezvăluind provocările personale și pierderile suferite recent.
  • Publicat:
Kate Beckinsale răspunde criticilor privind aspectul ei fizic:

Actrița britanică Kate Beckinsale, în vârstă de 50 de ani, a reacționat după un val de comentarii negative pe rețelele de socializare legate de aspectul său fizic. Fanii i-au reproșat vedetei că a slăbit prea mult, însă aceasta a explicat motivele din spatele pierderii în greutate, subliniind că trece printr-o perioadă extrem de dificilă.

Kate Beckinsale, probleme în viața personală

Totul a început după ce Kate Beckinsale a postat un videoclip pe Instagram, în care își etala diferite ținute și coafuri în rulota sa de pe platourile de filmare. Comentariile criticilor nu au întârziat să apară, unii fani manifestându-și îngrijorarea față de starea de sănătate a actriței.

Printre mesajele primite, se numărau și următoarele:

„Îmi pare rău că spun asta, Kate, dar ești cam slabă. Ai găsit întotdeauna un echilibru grozav… Dar când pomeții tăi încep să iasă în evidență, echilibrul se pierde”, „Te rog să mănânci ceva. Te iubesc, sunt foarte îngrijorat de cât ai slăbit” și „Ești super slabă”. Comentariul care a înfuriat-o cel mai tare a fost: „Ce ți s-a întâmplat? Erai superbă”.

Într-o postare pe Instagram, Kate Beckinsale a răspuns:

„Sunt foarte tristă. Mi-am privit al doilea tată al meu murind. Mi-a fost atât de rău. Îmi pare rău că mă găsești mai puțin atrăgătoare, dar chiar nu-mi pasă deloc ce gândești… Am avut grijă de tatăl meu vitreg până a murit la începutul acestui an. Mama mea trece și ea printr-o perioadă nu tocmai grozavă. Mă obișnuiesc cu gândul că mi-au murit doi părinți, unul când aveam 5 ani, celălalt în ianuarie”.

Tatăl actriței a murit la începutul acestui an

Tatăl vitreg al actriței, Roy Battersby, s-a stins după o boală cruntă. Kate a dezvăluit că anul trecut și-a pierdut și pisica pe care o avea de aproape 19 ani. Mai mult, ea însăși a petrecut șase săptămâni în spital din cauza unor vărsături cu sânge, rezultând într-o perforație între esofag și stomac, pe fondul unui an foarte stresant.

Actrița a mai adăugat că a suferit de o apariție severă a mastocitozei și a explicat că acestea sunt motivele care au contribuit la pierderea sa în greutate.

„Ce crezi tu despre aspectul meu și despre cum ar trebui să arăt, indiferent de orice circumstanță din viața mea și a familiei mele, nu mă interesează. Încerc să supraviețuiesc în urma unor pierderi insuportabile și a unui PTSD reactivat după ce mi-am găsit tatăl aproape mort pe când eram un copil foarte mic, singur, în timpul nopții, și lucrând apoi pentru a-mi întreține întreaga familie”, a mai spus ea.

Kate Beckinsale a criticat, de asemenea, urmăritorii care hărțuiesc femeile pentru felul cum arată.

„Nu-mi pasă care sunt gusturile tale legate de femei. Mă deranjează însă când crezi că oricare dintre noi trebuie informat despre astfel de aspecte. Fă bine. Poți mai mult de atât”, a continuat ea.

Au existat și fani care i-au luat apărarea actriței.

„Nu mai comentați despre greutatea oamenilor, despre cum arată și despre alegerile lor de viață, pentru numele lui Dumnezeu. Doar pentru că celebritățile au peste 500.000 de urmăritori nu înseamnă că aveți undă verde pentru a oferi comentarii inutile!!”.

Sursă – https://metro.co.uk/2024/05/27/kate-beckinsale-shares-harrowing-four-word-response-weight-concerns-20916692/

Sursă foto – Profimedia

Urmărește CSID.ro pe Google News
Maria Crișan - Web-editor
Sunt pasionată de tot ce ține de sănătate și lifestyle. Jonglând dintotdeauna cu „armele” cele mai puternice, cuvintele, îmi place să împărtășesc cu cititorii diverse sfaturi și idei despre tot ceea ce înseamnă o viață trăită sănătos și frumos. Lucrez în jurnalism de 3 ani, ...
citește mai mult
Recomandare video
Varză cu Cârnați Oltenești și omletă cu Șuncă Praga și Cotlet Haiducesc