Jojo, sexy pictorita

Frumoasa actrita Jojo se mandreste mai nou cu faptul ca reuseste sa picteze in ulei pe panza.
  • Publicat:
Jojo, sexy pictorita
Jojo, sexy pictorita

Frumoasa actrita Jojo se mandreste mai nou cu faptul ca reuseste sa picteze in ulei pe panza. “Eu, de cate ori imi doresc sa pictez, ma apuc de pictat. Daca vreau sa pictez anul asta 20 de panze, cu siguranta aceasta voi face. Toamna m-a prins cu 6 panze pictate peste vara”, spune ea hotarata.

Tanara de 27 de ani se declara bucuroasa atunci cand, in timpul liber, indiferent ca este vorba de weekend sau o zi din timpul saptamanii, reuseste sa citeasca. “Orice ar fi, oricat de incarcata as fi, ma bucur daca reusesc sa pun mana pe o carte si sa stau sa o savurez in voie.

Ultimele trei carti citite, care m-au si impresionat tare de tot sunt “Mananca, roaga-te, iubeste” de Elizabeth Gilbert, ultima editie din “Biografia lui Marilyn Monroe” si “Arta razboiului” de Sun Tzu. Trebuie sa recunosc ca despre Marilyn Monroe citesc tot ce prind, vreau sa stiu toate detaliile despre viata ei, de aceea incerc sa pun mana pe orice reeditare”, marturiseste vedeta.
 
Familia inseamna mult pentru actrita. “In cea mai mare parte a timpului liber sunt cu familia mea. Mergem la cumparaturi impreuna. Alteori ies cu prietenii. Ce mai? Lucruri pe care le face un om normal. Toti suntem simpli oameni”, zice hotarata Jojo.

Vedeta a explicat pe scurt despre cariera ei “bilaterala”: cantareata si actrita. “Acum sunt in asteptarea noului meu album PERFECT, care trebuie sa curand pe piata. Desi eu nu vreau sa fac o cariera in muzica, doar ca uneori mi se face dor de acea senzatie de a fi pe scena, sa cant. Ma bucur sa remarc faptul ca lumea s-a obsnuit cu imaginea mea de actrita, actorie si televiziune, nu neaparat teatru si film", mentioneaza ea.
 
"Eu nu as putea sa fiu pur cantareata, pentru ca vocea mea nu e foarte grozava. Daca as avea o voce de genul Monica Anghel, da, doar asta as face. Eu insa ma bucur pentru ca pot sa transmit ceva cu vocea mea asa mai ”light”. Oricum, de cate ori imi propun ceva, reusesc”, conchide frumoasa blonda.

 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân