Jessica Simpson pune pe portativ abuzurile din copilarie

Jessica Simpson a declarat ca a fost abuzata Cantareata a facut confesiunea intr-un interviu acordat revistei Elle. Aceasta nu a comentat foarte multe pe tema asta : "Nu vreau sa vorbesc despre asta, dar am fost abuzata intr-un mod in care ar inspaimanata pe oricine", a spus ea. Artista a dezvaluit ca m
  • Publicat:
Jessica Simpson pune pe portativ abuzurile din copilarie
Jessica Simpson pune pe portativ abuzurile din copilarie

Jessica Simpson a declarat ca a fost abuzata.

Cantareata a facut confesiunea intr-un interviu acordat revistei Elle. Aceasta nu a comentat foarte multe pe tema asta : "Nu vreau sa vorbesc despre asta, dar am fost abuzata intr-un mod in care ar inspaimanata pe oricine", a spus ea.

Artista a dezvaluit ca melodiile de pe noul ei album "Do You Know", la care a colaborat cu legendara cantareata de muzica country, Dolly Parton, sunt autobiografice.

Jessica a declarat recent ca in liceu a fost tratata foarte urat: "Mergeam pe culoarul scolii si colegii mei vorbeau urat despre mine. Unii aruncau hartie de toaleta si oua in usa mea. De asemenea scriau lucruri urate despre mine cu marker permanent. Ma urau", a mai adaugat aceasta.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Elena Nistor
Elena Nistor este redactor colaborator al site-ului “Ce se întâmplă, doctore?”, articolele sale fiind dedicate sănătăţii şi sexualităţii. Temele pe care le abordează Elena Nistor se bucură de mare succes în rândul celor care îşi doresc să afle informaţii utile în ceea ce priveşte ...
citește mai mult
Rihanna aproape dezbracata de fotografi
Rihanna aproape dezbracata de fotografi
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”