Jennifer Lopez și Ben Affleck s-ar fi despărțit: „Nu ar fi putut dura”

  • Publicat:

Despărțire neașteptată la Hollywood! Jennifer Lopez și Ben Affleck, unul dintre cele mai iubite cupluri din showbiz-ul internațional, ar avea probleme în căsnicie. În presă au apărut zvonuri conform cărora cei doi și-ar fi spus adio. Ce spun apropiații lor? 

Jennifer Lopez și Ben Affleck nu mai formează un cuplu?

Mariajul lui Jennifer Lopez și Ben Affleck ar fi ajuns la final. Cei doi și-au reluat relația după 18 ani și păreau mai fericiți ca niciodată. În urmă cu doi ani au decis să devină soț și soție, dar se pare că lucrurile nu au mers așa cum au planificat.

Citește și: 4 lucruri pe care le poți face pentru a trece mai ușor peste o despărțire

De fiecare dată când apăreau în public, Jennifer Lopez și Ben Affleck păreau extrem de îndrăgostiți. Din nefericire, apropiații lor au declarat că cei doi nu se mai înțeleg deloc, iar actorul ar fi plecat deja de acasă.

Apropiații lor susțin că cei doi nu se mai înțeleg deloc

„S-a terminat! Se îndreaptă spre divorț! Acum el se concentrează pe munca lui și pe copiii lui. Ben s-a mutat deja și probabil că va trebui să vândă casa de vis pe care au petrecut-o doi ani căutând-o. Nu vor înceta niciodată să se iubească, dar ea nu-l poate controla, iar el nu o poate schimba. Nu ar fi putut dura”, au spus apropiații lor, scrie Daily Mail.

Recent, Jennifer Lopez și-a lansat documentarul The Greatest Love Story Never Told, în care a relatat în detaliu povestea ei de dragoste cu Ben. Se pare că aceste dezvăluiri ar fi pus o presiune mare asupra căsniciei lor.

„Ben nu ar încerca niciodată să înăbușe visele lui Jennifer sau să-i spună că nu poate face ceva care să-i avanseze cariera, chiar dacă ea îl poate controla destul de mult”, au mai declarat apropiații cuplului, pentru sursa citată anterior.

Sursa foto: Profimedia

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Varză cu Cârnați Oltenești și omletă cu Șuncă Praga și Cotlet Haiducesc