Jennifer Aniston a găsit elixirul tinereții, la 54 de ani. Care este secretul pentru care nu îmbătrânește! „Nici nu mă mai țin genunchii”

Jennifer Aniston se numără printre celebritățile de peste Ocean care fac furori cu silueta lor. La vârsta de 54 de ani, actrița are brațele sculptate, abdomenul plat și tonifiat.
  • Publicat:

Jennifer Aniston se numără printre celebritățile de peste Ocean care fac furori cu silueta lor. La vârsta de 54 de ani, actrița are brațele sculptate, abdomenul plat și tonifiat, iar secretul ei nici nu este, de fapt, un secret. Vedeta face mișcare, se hidratează și consumă foarte puțin zahăr.

Într-un interviu pentru CR Fashion Book, Jennifer Aniston a spus că „Beau foarte multă apă, îmi pun corpul zilnic în mișcare, încerc că mănânc alimente proaspete și integrale și să dorm suficient”.

Vedeta a vorbit și în trecut despre dragostea pe care o afișează față de box, dar în momentul de față prioritizează foarte mult odihna și, dacă înainte de antrena timp de o oră, acum durata unui antrenament este de doar 20 de minute.

Iată cum arată dieta, rutina de antrenament și stilul de viață care o țin pe actriță în formă, la 54 de ani.

Este foarte activă

Când vine vorba de mișcare, Jennfier Aniston optează pentru diverse forme precum drumeții, ridicări de greutăți sau clasele de yoga. Important este să fie activă. Cel mai important lucru pentru este să reușească să se antreneze patru zile pe săptămână, cu o zi de mers pe jos.

Nu te gândi că sesiunile de antrenament durează ore întregi. Ba din contră, actrița din celebrul sitcom „Friends” preferă să fie mai eficientă.

„În 20 de minute pot să am parte de un antrenament la fel de bun ca atunci când lucrez pentru o oră”, a declarat Jennifer în luna iunie pentru Women’s Health. „Am încetat să mai fac antrenamente de 45 de minute- o oră sau cardio constant, alergare, iar asta pentru că nu mă mai țin genunchii și nu mai sunt eficiente”.

Într-un interviu pentru British Vogue, actrița a adăugat că „pe lângă faptul că îți stresezi organismul, intri în burn out. Și cine își dorește asta?!”.

Mănâncă bine și la ore bine stabilite

De-a lungul anilor a testat numeroase diete, inclusiv a consumat cinci mese pe zi și a ținut post intermitent 16:8, dar în prezent, vedeta are o nouă abordare privind mâncarea și este mult mai flexibilă. Asta înseamnă că dimineața arată cam așa:

  • 9:00 se trezește
  • 9:15 bea un suc verde sau apă călduță cu lămâie
  • 10:00 mănâncă un mic dejun proteic (avocado cu ouă)

În restul zilei se concentrează pe alimente neprocesate, exclude zahărul și consumă multe grăsimi sănătoase. Asta înseamnă că mesele de prânz și cină conțin multe legume sau proteine.

Ca gustare optează pentru măr cu unt de arahide, iaurt înghețat, popcorn, batoane proteice sau un pumn de nuci și alune, scrie PEOPLE.

Folosește suplimente

Deși stă la distanță față de alimentele care conțin prea multe ingrediente, vedeta adoră suplimentele. În fiecare zi consumă proteină cu peptide de colagen, pe care o introduce în smoothie sau cafea. Iată o simplă rețetă pe care o prepară la blender:

  • 250ml lapte de migdale cu ciocolată
  • 2 cupe de proteină cu ciocolată și peptide de colagen
  • o banană și câteva cireșe
  • câteva picături de Stevia
  • antioxidanți
  • gheață
  • spanac
  • un vârf de scorțișoară
  • pudră macha
  • o lingură de unt de arahide

Odihna, un pas esențial

Nu degeaba îi zice somn de frumusețe. Jennifer Aniston consideră că somnul este foarte important atât pentru sănătatea ei fizică, cât și mentală.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Alexandra Necșoiu - Web-Editor
ALEXANDRA NECŞOIU, Web-Editor, [email protected] Este absolventă a Facultăţii de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării şi deţine o diplomă de master în Producţie Multimedia şi Audio-Video. Iubeşte să scrie şi nu se vede făcând altceva, acesta fiind visul ei încă de pe băncile ...
citește mai mult
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân