J Lo- cea mai bine imbracata femeie a anului

Jennifer Lopez se afla printre cele 54 de femei nominalizate de catre Harper’s Bazaar pentru postura de cele mai bine imbracate femei din lume.
  • Publicat:
J Lo- cea mai bine imbracata femeie a anului
J Lo- cea mai bine imbracata femeie a anului

Jennifer Lopez se afla printre cele 54 de femei nominalizate de catre Harper’s Bazaar pentru postura de cele mai bine imbracate femei din lume. Dintre acestea, le amintim pe Halle Berry si Kirsten Dunst. Jennifer, care a luat o pauza de pe scena in ultimul timp, povesteste ca unul dintre motive este casatoria sa recenta. Se zvoneste chiar ca vedeta ar incerca sa ramana insarcinata, desi aceasta speculatie nu a fost confirmata inca.

Intr-un interviu acordat de curand unei reviste americane, Lopez spune ca apreciaza foarte mult moda, si chiar daca uneori tinutele ei au parut amuzante pentru public la un moment dat, ea sustine ca ceea ce conteaza este originalitatea si atractia ei pentru tot ce inseamna moda. Jen a mai completat ca adora palariile, bandanele si baticurile, pentru ca ii aduc aminte de Audrey Hepburn si Ingrid Bergman. Despre faima pe care o are, cantareata spune ca si-a data seama destul de tarziu despre ce inseamna sa fii in vizorul publicului, si ca ea considera ca s-a acordat prea multa atentie aspectelor personale ale vietii ei, in locul muzicii pe care o facea. Ea spune ca prefera sa se tina departe de petrecerile faimoase si sa puna mai mare accent pe munca ei in studiourile de inregistrari.

In legatura cu o posibila sarcina, Lopez a desfiintat orice zvon si spune ca barfele sunt inerente statului de vedeta, si ca, odata cu trecerea timpului s-a obisnuit cu aces fenomen.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Din nou Craciun!
Din nou Craciun!
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân