Îţi vine să crezi că mireasa din imagine este BĂRBAT?

Frumoasă, graţioasă, delicată şi foarte apreciată în lumea modei. Aşa s-ar putea descrie mireasa din imagini, însă detaliul care îi lasă pe toţi cu gura căscată este... sexul "tinerei".
09.05.2012
Îţi vine să crezi că mireasa din imagine este BĂRBAT?

Frumoasă, graţioasă, delicată şi foarte apreciată în lumea modei. Aşa s-ar putea descrie mireasa din imagini, însă detaliul care îi lasă pe toţi cu gura căscată este… sexul „tinerei”.

„Blonda” este, de fapt, un bărbat, şi anume Andrej Pejic, unul dintre cele mai apreciate modele androgine din lume, la ora actuală, datorită caracterului cameleonic, uşurinţei cu care trece de la imaginea de bărbat la cea de femeie. Tânărul are 20 de ani şi până în prezent a apărut mai mult în prezentări şi reclame în rol de femeie, decât de bărbat.

Andrej este australian de origine sârbă, iar în imaginile de mai jos apare la prezentarea designerului Rosa Clara, pregătindu-se pentru Barcelona Bridal Week. V-aţi fi gândit că este bărbat şi nu femeie?


Citeşte şi: Esti feminina sau mai degraba… androgina?

Elena Nistor

Elena Nistor este redactor colaborator al site-ului “Ce se întâmplă, doctore?”, articolele sale fiind dedicate sănătăţii şi sexualităţii. Temele pe care le abordează Elena Nistor se bucură de mare succes în rândul celor care îşi doresc să afle informaţii utile în ceea ce priveşte ... citește mai mult

Recomandare video
Dr. Răzvan Stavri, SANADOR: cum se tratează eventrația sau hernia incizională