Christie Brinkley: are 58 de ani şi arată incredibil. Care e secretul?

Una dintre cele mai frumoase femei din lume, Christie Brinkley, model şi actriţă, cunoscută pentru cele 3 apariţii consecutive pe coperta Sports Illustrated Swimsuit Issue la sfârşitul anilor '70, începutul anilor '80 şi cariera extrem de lungă în modeling, continuă să surprindă.
  • Publicat:
Christie Brinkley: are 58 de ani şi arată incredibil. Care e secretul?

Una dintre cele mai frumoase femei din lume, Christie Brinkley, model şi actriţă, cunoscută pentru cele 3 apariţii consecutive pe coperta Sports Illustrated Swimsuit Issue  la sfârşitul anilor ’70, începutul anilor ’80 şi cariera extrem de lungă în modeling, continuă să surprindă.

Invitată la emisiunea The Grove pentru a vorbi despre rolul ei în musicalul Chicago, Christie Brinkley a lăsat-o pe Maria Menounos, prezentatoarea emisiunii, mută de uimire. Cu toate că mai are doar 2 ani până să intre în categoria sexagenarilor, Christie nu arată deloc ca o bunicuţă.

Tonică, plină de energie şi voie bună şi mai ales într-o formă de zile mari, vedeta a păşit în platoul emisiunii radiind. Secretul? Moştenirea genetică de calitate, este vegetariană, este foarte atentă la siluetă (practică surfingul, Pilates, yoga, dansează), merge la dermatolog pentru tratamente laser ori de câte ori îi apar pete maronii pe piele (cauzate de expunerea la soare şi de înaintarea în vârstă), nu fumează, bea alcool foarte rar, foloseşte produse de îngrijire de calitate din linia proprie şi, nu în ultimul rând, ştie să-şi aleagă garderoba!



Citeşte şi: Christie Brinkley – iti vine sa crezi ca are 57 de ani?

 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Elena Nistor
Elena Nistor este redactor colaborator al site-ului “Ce se întâmplă, doctore?”, articolele sale fiind dedicate sănătăţii şi sexualităţii. Temele pe care le abordează Elena Nistor se bucură de mare succes în rândul celor care îşi doresc să afle informaţii utile în ceea ce priveşte ...
citește mai mult
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân