Imaginea înduioșătoare postată de Kate Middleton, după ce a apărut în public. Soția lui William a uimit pe toată lumea

  • Publicat:

Prințesa de Wales a participat sâmbătă, 15 iunie 2024, la evenimentul anual Trooping the Colour, organizat la Londra. Aceasta a fost și prima apariție publică a Prințesei de Wales, după ce a anunțat că a fost diagnosticată cu cancer. După ce a luat parte la eveniment, soția lui William a postat o imagine pe Instagram, cu ocazia ”Zilei tatălui”. Ce i-a transmis soțului ei? 

Kate Middleton, pentru prima oară în public de la anunțul bolii

Kate Middleton a uimit pe toată lumea cu apariția la evenimentul ”Trooping the Colour”, pe 15 iunie 2024. Deși medicii i-au interzis să apară în public din cauza tratamentului pentru cancer, Prințesa le-a făcut o surpriză fanilor săi. Ea a apărut în public alături de soțul și cei trei copii ai săi.

Ce i-a transmis soțului său

Mai mult de atât, ea a publicat pe contul de Instagram o imagine înduioșătoare cu Prințul William. Fiul cel mai mare al Regelui Charles a surprins alături de cei trei copii ai săi. Mesajul lui Kate i-a topit pe toți: ”Tata, te iubim! La mulți ani, de Ziua Tatălui!”.

Citiți: Kate Middleton a participat la Trooping the Colour, primul eveniment public după ce a fost diagnosticată cu cancer

Va continua tratamentul pentru cancer

Înainte de eveniment, soţia Prințului William a oferit și câteva detalii despre tratamentul pe care îl urmează împotriva cancerului. Prințesa de Wales, în vârstă de 42 de ani, a transmis că tratamentul ei împotriva cancerului va mai dura câteva luni, dar va putea să onoreze câteva dintre îndatoririle sale publice în viitor.

„Fac progrese bune, dar, după cum știe oricine care trece prin chimioterapie, există zile bune și zile proaste. În acele zile proaste te simți slăbit, obosit și trebuie să cedezi în faţa corpului tău care se odihneşte. Dar, în zilele bune, când te simţi mai puternic, vrei să profiţi la maximum de faptul că te simţi bine. Încă nu am ieşit din impas. Învăţ cum să am răbdare, mai ales cu incertitudinea. Luând fiecare zi aşa cum vine, ascultându-mi corpul şi permiţându-mi să îmi dau acest timp atât de necesar pentru a mă vindeca”, a transmis prințesa Kate, într-un mesaj emoționant postat pe pagina oficială de Instagram, Prince and Princess of Wales.

Sursa foto: Profimedia

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Totul despre colonoscopie. Dr. Oana Dolofan: „Nu orice pacient poate face colonoscopie”